Poate că nu ai fi crezut că există așa ceva, însă te asigurăm că după ce o să le vezi, îți vei dori măcar să poți obține o singură călătorie. Totul e de vis!

Când vine vorba despre confortul călătoriei lor, bogații din toate colțurile lumii bagă mâna adânc în buzunare și investesc sume substanțiale pentru a avea cele mai luxoase avioane. Bineînțeles că vorbim despre oameni influenți și cu putere financiară. Ei bine, compartimentele aeronavelor pot fi foarte ușor asemănate cu a unor camere de hoteluri de lux.

Care sunt cele 3 zboruri de clasa 1 din lume

Acestea sunt cele 3 zboruri de clasa 1 din lume. Arată spectaculos și au cele mai luxoase compartimente. Pe locul 3 se află Emirates A380 cu apartamente private imense și propriu tău duș „pe cer”. Locul 2 este ocupat de aeronava ce poartă numele de Singapore Airlines A380. Aici primești un întreg apartament cu un pat separat și stai să vezi baia pe care o găsești acolo, e absolut senzațională! Pe locul 1 se află The Emirates. Game changer. Aici vei avea parte de o întreagă cameră privată pe tavan, proiectată de MercedesBenz, ba chiar și ferestrele sunt virtuale.

Ei bine, dacă vrei să beneficiezi de toate acestea în timpului unui zbor, trebuie să ai muuuuulți bani în portofel, căci imaginează-ți cât de mari pot fi cheltuielile pe un asemenea lux. Trebuie să recunoaștem că un asemenea confort nu-l regăsim în multe case, ci doar în hotelurile de lux. Tu ce părere ai? Ți-ai dori să călătorești măcar o dată cu un asemenea avion.

@will.luxurytravelWhat’s your favourite First Class?

♬ I’m Good (Blue) – David Guetta & Bebe Rexha

Alte 2 avioane luxoase din lume

Aeronava Airbus A380 a costat jumătate de miliard de dolari. Aceasta adăpostește un garaj pentru Rolls Royce-ul prințului saudit Al-Waleed bin Talal, un lift care coboară sub avion, o baie turcească, o sală de concerte, dar și un ecran imens, aproape de dimensiunea podelei din cameră. Pe acesta sunt redate imagini cu locurile deasupra cărora zboară avionul. Ce poate fi mai spectaculos? Multe aeroporturi au fost nevoite să își modifice pistele pentru a-l putea susține. În plus, acesta este cel mai mare avion de pasageri din întreaga lume.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.