El are cele mai mari palme din lume! Jeff Dabe este bărbatul cu mâini uriașe! Acesta s-a născut cu brațele mai mari decât ar fi trebuit să fie în mod normal. Însă, acest lucru  nu i-a îngreunat viața ci din contră, i-a adus o carieră de succes în lupte. 

 1. Cine este bărbatul cu cele mai mari palme din lume?

Jeff Dabe provine din orașul Stacy, din Minnesota, Statele Unite ale Americii. Și-a făcut studiile în orașul său natal, iar pasiunea pentru lupte și-a descoperit-o în liceu. Având niște brațe mai mari decât în mod normal a reușit să se descurce mult mai bine în acest sport.

Bărbatul a luat în serios luptele și a început să meargă la competiții. Însă, o accidentare l-a forțat pe Jeff să renunțe în a mai practica sportul lui preferat. După ce a lipsit câțiva ani, s-a întors, iar de data aceasta a luat lucrurile mult mai în serios. Luptătorul a reușit să câștige venituri considerabile din acest sport, potrivit richathletes.ro.

2. El are cele mai mari palme din lume. Ce dimensiuni au brațele lui Jeff Dabe?

Jeff Dabe este recunoscut pentru faptul că are brațe uriașe. Lățimea antebrațelor sale este de 49 cm. Astfel că,  el poate purta sau ține o minge de baschet în fiecare mână. Bărbatul este activ pe rețele de socializare unde postează imagini și filmulețe pentru a-și ține fanii la curent cu tot ceea ce face. Recent, a postat un videoclip pe TikTok, unde își prezintă palmele foarte mari. Iată cum arată palmele lui Jeff Dabe!

 

În videoclip se poate observa că palmele lui Jeff sunt de-a dreptul uriașe. Bărbatul își compară dimensiunea palmei cu cea a soției sale, iar diferența este una uluitoare. În ceea ce privește stabilirea cauzei ce a dus la mărimea ciudată a brațelor bărbatului, Universitatea din Minnesota a efectuat teste și a căutat posibile semne de gigantism, dar studiile  au demonstrat că nu a fost cazul.