Vocea este unul dintre cele mai atrăgătoare și intrigante, în același timp, aspect al unei persoane. De cele mai multe ori, vocea oferă foarte multe detalii despre o persoană. 

De multe ori ți s-a întâmplat să nu îți placă vocea ta? Ei bine, află că vocea pe care o auzi tu atunci când vorbeși, nu este aceeași cu cea pe care o aud ceilalți.

Cum îți dai seama, de fapt, cum sună vocea ta, în urechile celorlalți

„Astăzi vreau să vă învăț un truc prin care veți afla ce voce aud ceilalți din gura voastră. Pentru că, haideți să fim clari, vocea pe care o auzim noi în capul nostru nu este deloc vocea care ajunge la ceilalți. Nu vi se întâmplă, de multe ori să vină cineva să vă spună: Doamne, ce voce enervantă ai? Iar noi în capul nostru să n-o simțim chiar așa. Haideți să aflăm care este vocea care ajunge la ceilalți.

Pentru aceasta, pentru trucul care este foarte simplu, vă trebuie două cărți, două reviste. Ceva cu care putem bloca traseul gură-ureche. Pentru că acesta face o mare diferență între ce auzim noi în capul nostru ca voce, și ce aud ceilalți din gura noastră, ca voce.

pixabay

Am găsit două agende și cu acestea blochez traseul gură-ureche. Și iată că pentru mine apare o mare diferență între vocea pe care o auzeam înainte să blochez acest traseu, și vocea pe care o aud acum.

Dar ghiciți ce. Pentru voi, nu este nicio diferență. Pentru că eu acum mă găsesc în trucul în care aflu ce voce auziți voi din gura mea. La fel, făcând și voi în același fel, veți putea afla ce voce îi oferiți publicului vostru. Și cât de diferită este aceasta, față de cea pe care o auziți în capul vostru”, a explicat Teodora Mețiu, pe contul ei de TikTok

Ce înseamnă dacă îți place vocea pe care o auzi, în urma acestui truc

„Ca să pricepeți și mai bine diferența, numărați de la 1 la 10. Și în acest traseu puteți depărta agendele de ureche și le puteți reapropia (…). Cât de mare este diferența între vocea pe care o auziți cu agendele care blochează urechile, și vocea pe care o auziți cu urechea liberă?

@teodorametiu #froyou #voiceeffects #dezvoltarepersonala #speech #vocal #teodorametiu #invatapetiktok #psihologie #coach #incredere ♬ Piano solo Positive and warm 3-minute song – Quetzal BGM

Care este vocea care vă place mai mult? Vocea pe care o auziți fără nimic în jurul urechilor, sau vocea pe care o auziți după ce ați pus agendele în fața lor?

Dacă vă place vocea care apare după ce blochezi urechea cu agendele, atunci sunteți fericiți. Pentru că vocea care ajunge la ceilalți este o voce frumoasă.

Dar dacă nu vă place, înseamnă că trebuie să o lucrați. Preocupați-vă de vocile voastre. Lăsați-mă să cred că astăzi, vocea, în relațiile cu ceilalți, este de multe ori mai importantă decât cuvintele”, a mai spus aceasta.