Cineva a găsit rețeta de a deveni viral peste noapte.

Dacă aveați impresia că le-ați văzut pe toate, ei bine, v-ați înșelat! România continuă să fie țara tuturor posibilităților, iar un videoclip cu un Lamborghini apărut recent pe social media i-a scandalizat pe internauți. Mulți consideră că așa ceva este de neconceput. Mai ales în contextul actual extrem de sensibil.

În timp ce o parte din români așteptau cu sufletul la gură verdictul în privința Spațiului Schengen, alții se distrau în Parlamentul României. La propriu. Un Lamborghini de sute de mii de euro și-a făcut apariția în clădire și a turat motorul la maxim. Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, de fapt, acolo. Însă, comentariile au fost extrem de savuroase.

Ba mai mult, cei care au văzut filmarea au făcut haz de necaz și consideră că tocmai asta nu ne-a permis să intrăm în Spațiul Schengen. Replicile nu s-au oprit aici, pentru că imaginația românilor nu are limite. „Țara tuturor posibilităților”, „Mersi, dar să știi că nu avem apă caldă-n București”, „Fac pariu că covorul e al lui Ceaușescu” au fost doar câteva dintre reacțiile celor din online.

Ce caută un Lamborghini în Parlament, asta este întrebarea…

Nici până acum nimeni nu s-a lămurit ce căuta bolidul pe coridoarele Parlamentului și nici cui aparține. În timp ce proprietarul, dar și cei prezenți se distrau de minune, la polul opus, alți români stateau cu sufletul la gură. Din păcate, aseară, România nu a primit votul pozitiv pentru a intra în Spațiul Schengen.

Românii s-au revoltat deja și cu pași mici, dar siguri, au fost puse în aplicare câteva schimbări. Produsele austriecilor nu se mai află pe lista de cumpărături a românilor, iar o mare parte dintre conturile de la Raiffeisen Bank au fost închise. Totuși, mai avem o șansă în luna martie a anului viitor. Până atunci, lăsam videoclipul cu Lamborghini să vă amuzați

@alin.grigoreCând plouă afară și nu ai umbrela la tine. 📍Parlamentul României.

♬ sunet original – Alin Grigore

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.