Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor”, are o nouă iubită!

În 2021, Daniel Pavel, moderatorul show-ului de supraviețuire „Survivor”, se despărțea de Marina, femeia care i-a fost alături în ultimii șapte ani. Deși erau logodiți, cei doi au decis să se despartă. La câteva luni de la separarea de logodnică, Daniel Pavel iubește din nou. 

Daniel Pavel are o nouă parteneră

Gazda emisiunii de la PRO TV, „Survivor”, a fost din nou atins de săgeata lui Cupidon. Prezentatorul tv are o nouă iubită, însă cei doi încearcă să fie cât mai discreți cu relația lor, notează VIVA! Iată cine este femeia din viața vedetei de la PRO TV!

Daniel Pavel și noua lui iubită nu și-au asumat relația oficial, dar câteva gesturi i-au dat de gol pe amorezi.

foto: social media

Recent, tânăra a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care ieșea în evidență brațul tatuat al prezentatorului tv Daniel Pavel, cu toate că nu i se vedea chipul. Se pare că cei doi îndrăgostiți au o relație cât se poate de serioasă, ținând cont că fratele lui Daniel Pavel o antrenează la sală pe tânără.

Conform sursei citate mai sus, Daniel Pavel se iubește cu Ana Maria Pop, o tânără care nu este străină showbiz-ului românesc. Anul trecut, în preajma Sărbătorilor de iarnă, Ana Maria a publicat o imagine inedită cu bradul de Crăciun, în care avea agățat un glob pe care era inscripționat numele ‘Daniel’.

În trecut, aceasta a avut o relație cu jucătorul de tenis Horia Tecău. Acum, relația ei cu Daniel Pavel este una la distanță. Și asta datorită faptului că prezentatorul de la „Survivor” trăiește la Viena, iar ea în România.

De ce s-a despărțit Daniel Pavel de fosta logodnică

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a oferit amănunte despre despărțirea de fosta sa logodnică, Marina, cu care a avut o relație de mai mulți ani.

În cadrul unui interviu, el a dezvăluit de ce s-a despărțit de Marina, imediat după ce s-au logodit,

„Trebuie să reiau precizarea legată de faptul că, inițial, inelul fusese oferit și acceptat de iubita mea de atunci, de ziua ei, cu un an și jumătate înainte de vara trecută.

După „Survivor”, în emoția revederii, reală și autentică, un nou inel a fost doar o chestiune de formă, și nu de fond.

Un context pe care amândoi l-am crezut posibil. Regăsirea însă nu s-a mai produs, iar timpul nu a mai avut răbdare cu noi, cum spunea Preda în „Moromeții. Orele s-au transformat în zile, iar zilele în săptămâni, pentru fiecare dintre noi, în urma alegerii făcute de ea”, a mărturisit Daniel Pavel, pentru revista VIVA!

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.