Fără doar și poate, „Survivor” este proiectul care i-a adus lui Daniel Pavel foarte multă popularitate. După plecarea lui Dan Cruceru de la cârma emisiunii, Daniel a fost foarte bine primit de către fani. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, prezentatorul a filmat un podcast special alături de Cătălin Măruță. 

Daniel Pavel nu mai are nevoie de nicio introducere. Prezentatorul de la „Survivor” a câștigat o comunitate impresionantă de fani care îi sunt mereu alături. Nu este deloc ușor să prezinți o astfel de emisiune, iar Daniel nu s-a ferit niciodată să prezinte și aspectele mai puțin plăcute ale acestei meserii.

La fel ca și concurenții, Daniel este și el plecat departe de casă o perioadă bună de timp. În Republica Dominicană, acesta este nevoit să renunțe la o parte din luxul de acasă și să se acomodeze repede. Deși nu concurează pe traseu, prezentatorul simte adrenalina la fel de mult ca și „Faimoșii” sau „Războinicii”.

Mama lui Daniel Pavel a pierdut lupta cu cancerul

Mulți s-au întrebat cum de rezistă Daniel atât de bine departe de casă. Prezentatorul nu are un secret anume, ci pur și simplu se deconectează de la tot și se implică 100% în proiectul „Survivor”. În plus, emisiunea nu este cel mai mare test pe care i l-a oferit, vreodată, viața.

Recent, Daniel Pavel a fost invitatul special al lui Cătălin Măruță în podcastul „La Măruță”. Fiind și ediția de dinainte de începerea „Survivor”, prezentatorul a fost mai sincer ca niciodată. Daniel a prezentat fanilor și partea lui vulnerabilă, sensibilă. Vedeta de la PRO TV și-a făcut curaj și a vorbit despre unul dintre cele mai triste evenimente din viața lui.

Daniel Pavel și mama sa aveau o conexiune foarte puternică. Din păcate, femeia nu a mai avut ocazia să îl vadă prezentând una dintre cele mai de succes emisiuni din România. Aceasta s-a stins din viață mult prea devreme, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

„Acum șapte ani, în 2014, a fost un cancer. S-a luptat mult cu el. A avut încredere în sistemul medical, nu ne-am înșelat. A luptat. A fost o experiență grea. Am plâns atunci cum urma să mai plâng de puține ori.

Mama a fost mereu o prezență delicată, fragilă, puternică, dar pe care  viața a luat-o prima. A avut cancer la sân care a recidivat. S-a operat, a revenit după 5 ani. E pragul peste care e bine să treci, cinci ani. Asta a fost bătălia finală”, a declarat Daniel Pavel în podcastul lui Cătălin Măruță.