Daniel Pavel este nedezlipit să emisiune „Survivor Români”. Deși competiția și-a schimbat postul de difuzare, Daniel Pavel nu a renunțat la proiect și s-a mutat la Pro Tv. Se pare că prezentatorul show-ului face treabă bună și ar fi remunerat pe măsură, chiar mai bine ca la Kanal D. Câți bani încasează Daniel Pavel pentru „Survivor România”.

Anul acesta competiția „Survivor România” a venit cu o schimbare majoră. Show-ul nu s-a mai difuzat la Kanal D, ci a ajuns la Pro Tv. Mutarea a fost surprinzătoare și intens dezbătută. Mai mult, au existat zvonuri potrivit cărora șefii televiziuni din Pache Protopopescuar fi crescut considerabil bugetul emisiunii, atât în ceea ce îi privește pe concurenți, dar și pe prezentator.

Recent, Daniel Pavel a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbi și despre salariu pe care îl încasează pentru „Survivor România”. Acesta a fost întrebat dacă este plătit mai bine decât la Kanal D. Daniel Pavel nu a oferit un răspuns concret, însă a dat de înțeles că acum ar câștiga mai mult.

Cătălin Măruță: Ți-au dat salariu mai mare la PRO TV?

Daniel Pavel: Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic.

Pro Tv îl plătește mai bine?! Câți bani încasează Daniel Pavel pentru „Survivor România”
Instagram

Cum a început aventura „Survivor” pentru Daniel Pavel

În cadrul aceluiași podcast, Daniel Pavel a vorbit și despre cum a ajuns în proiectul „Survivor România”. Acesta a riscat, a participat la casting, a fost admis, iar de atunci se bucură de tot ce însemnă aventura din Dominicană.

„A fost un casting de Crăciun sau cu câteva zile înainte de Crăciunul anului 2020, un casting pentru o emisiune în natură, nu am știut din prima numele emisiunii, încă se concretiza, oamenii erau foarte inimoși. Ei au zis: Băi, riscăm și unii, și alții, și tu, și noi.

 Mi-au oferit o șansă, am zis că o iau și practic plecarea a fost într-o săptămână. Eu am zis că vreau să schimb… la finalul anului 2020, contractul meu se încheia și aveam, de fapt, o opțiune să prelungesc și cu ei, dar aveam o opțiune și în Viena de alt job. Nu era în zona de media, era o firmă româno-austriacă, era de business. Și mă gândeam cum ar fi fost să pun costumul pe mine… De la costume elegante, am ajuns la… ei bine, eu sunt foarte cameleonic. A fost costumul cu fluier, acum e cu pantaloni de camuflaj, și Survivor, și restul e istorie.”, a mai spus Daniel Pavel.