Testele de personalitate sunt foarte populare pe rețelele de socializare. Pe lângă faptul că îi distrează pe internauți, acestea au capacitatea de a dezvălui anumite trăsături de caracter neașteptate. La fel de mult ca și provocările vizuale, acestea devin rapid virale și atrag multe persoane. Ești singur? Păstrați acest articol la cald, vă va fi de folos la momentul potrivit. Pentru că astăzi suntem interesați de sănătatea cuplului.

Cu ajutorul acestui test puteți afla mai multe despre relația în care vă aflați în prezent. Este un mediu sănătos sau toxic? Evident, așa cum spunem adesea, aceasta nu este o știință exactă, ci doar o analiză relativă. Avantajul acestor teste este că te fac să reflectezi asupra personalității tale și asupra anumitor aspecte ale vieții tale.

Cu ce cuplu vă identificați?

Sursa: Social media

În imaginea din fața ta, sunt 3 cupluri distincte, în poziții diferite. Nu uitați că nu există răspunsuri corecte sau greșite la acest test. Trebuie pur și simplu să faceți o alegere între opțiunile prezentate în ilustrație.

După cum puteți vedea, fiecare cuplu își dezvăluie dragostea în felul său, așa cum se întâmplă adesea în viața reală. În funcție de alegerea pe care o faceți, adică în funcție cu cuplul cu care vă identificați, vă vom oferi câteva informații interesante.

Cuplu 1

Dacă ați ales primul cuplu, probabil că aveți o dependență emoțională puternică. Vă este greu să renunțați la partenerul dumneavoastră și aveți nevoie de toată atenția acestuia. Acest lucru provine probabil din lipsa de încredere sau din teama de abandon.

Problema este că așteptați atât de mult de la cealaltă persoană încât situația poate deveni rapid sufocantă. Aceasta este o latură nesănătoasă care riscă să provoace disconfort și mai ales un dezechilibru în relație. Încercând să controlați fiecare mișcare a partenerului, riscați să-l îndepărtați. Deși nu sunteți gelos din fire, sunteți o persoană atât de suspicioasă încât nu vă acordați încrederea cu ușurință.

Cuplu 2

Dacă ai ales al doilea cuplu, ești o persoană pasională, îți place să trăiești viața din plin și împărtășirea cu celălalt este esențială. Deși iubești libertatea și respecți independența partenerului tău, ești în continuare în căutare.

Desigur, latura ta spontană și autentică îți poate juca feste: ai tendința de a avea mare încredere în celălalt și chiar crezi că dragostea este oarbă. Dar, în adâncul sufletului tău, îți este teamă să nu pierzi această persoană. Vă faceți griji că partenerul dvs. va pleca în altă parte. Toată această neîncredere provine probabil din tine, din complexele și nesiguranța ta.

Cuplu 3

În cele din urmă, dacă vă identificați cu acest ultim cuplu, este pentru că există deja o mare complicitate între voi. Nu este nevoie de gelozie sau de neîncredere. Sunteți o persoană independentă și încrezătoare. Împărtășiți ceva puternic unul cu celălalt și aveți multe valori comune.

Cu toate acestea, sunteți, de asemenea, o persoană pragmatică. Preferați să rămâneți în alertă, ținând cont de faptul că nimic nu poate fi luat de la sine înțeles. Chiar dacă ai o iubire stabilă și solidă, nu te lași păcălit de niciun exces de încredere. Sunteți mai degrabă genul de persoană care își ține picioarele pe pământ.