Reclamă
Reclamă

Pacienții care suferă de reumatism au la dispoziție o metodă simplă și ieftină de a scăpa de această afecțiune. Locul „minune” unde se tratează toți se află chiar în România, iar efectele vindecătoare sunt garantate. Unde mai pui că nici nu trebuie să plătești prea mult pentru a beneficia de ele?!

Băile Herculane sunt una dintre principalele atracții pentru cei care suferă de reumatism sau de afecțiuni post-traumatice. Aici, se găsește una dintre cele mai vechi stațiuni balneale nu doar din România, ci și din Europa. Toți cei care au mers aici recunosc că au avut parte de beneficii naturiste la care nu se așteptau.

Toate aceste „minuni” se datorează apelor sulfuroase și a băilor termale. An de an, stațiunea este vizitată de mii de turiști, atât de la noi din țară, cât și din afară. Toți aleg să meargă la Băile Herculane pentru a se trata sau, măcar pentru a diminua afecțiunile eumatismale osteo-articulare, post-traumatice și neurologice centrale și periferice

Cu 5 lei pe zi, scapi de reumatism! Locul unde poți merge în România. Toți vin aici să își găsească lacul
arhivă presă

Băile Herculane, o oază de vindecare pentru reumatism

Pentru cei care nu cred în efectele vindecătoare, principiul care stă la bază este unul extrem de simplu, dar și logic, în același timp. Presiunea care apasă, de obicei pe articulații este redusă datorită faptului că apa ia din greutatea corpului. De precizat că la Băile Herculanu nu merg doar cei fare suferă de reumatism, ci și cei care vor să vindece bronșita sau atsmul.

Reclamă

Deși, de ani buni se stipulează că doar persoanele în vârstă ajung aici, ei bine, realitatea nu este chiar așa. Inclusiv tinerii vin să se trateze de paralizia, pareza post-traumatică, nevroza astenică tratabilă profilactic. Toate acestea, dar și altele, apar în urma unei poziții incorecte a spatelui.

Așadar, toate persoanele care suferă de bolile amintite mai sus, dar și de altele conexe pot merge să se trateze la Băile Herculane.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro