Ziua și noutatea în materie de modă. De asta asta, caii sunt „pionul” principal.

Cine a zis că moda este doar pentru oameni?! Ce-i drept, anul acesta am asistat la cel mai inedite lansări din domeniul fashion. Dacă aveați impresia că tot ce a fost până acum a fost ceva nebunesc, ei bine, v-ați înșelat. Abia acum, încălțămintea sport pentru cai rupe gura târgului.

CITEȘTE ȘI Câinele tău înclină capul când vorbești cu el? Ce înseamnă cu adevărat

Toată lumea știe că moda nu are limite, însă, uneori, parcă totul merge prea departe. Cea mai recentă lansare în materie de fashion nu are în centru atenției oamenii, ca de obicei, ci animalele. Mai exact, caii. Cabaline care vor să fie la modă, au acum accesoriul perfect.

Se pare că, mai nou, potcoava se asortează perfect cu încălțămintea sport. Cel puțin, la această concluzie au ajuns cei de la Horse Kicks, o nouă companie dezvoltată special pentru moda în rândul cailor. Oricât de ciudat ar putea părea, primele piese au fost deja lansate, iar prețul este destul de piperat.

Credeai că le-ai văzut pe toate?! A fost lansată prima încălțăminte sport pentru cai, iar prețul este exorbitant
PaperMag

Accesoriul perfect pentru cai la modă

Ce face ca această încălțăminte să fie specială?! Ei bine, așa cum era de așteptat, fiecare pereche este custom made. Asta înseamnă ca fiecare calapod va fi creat special pe dimensiunile copitei calului respectiv. Momentan, cei de la Horse Kicks au lansat doar câteva modele șablon, pentru că doritorii să își dea seama despre ce este vorba.

Modelele încălțămintei pentru cai nu sunt deloc unele alese la întâmplare. Brandul s-a inspirat de la alte modele celebre precum Air Jordan 1 High, „Court Purple” Air Jordan 1, „Dazzling Blue” Adidas Yeezy Boost 350 V2 și Aimé Leon Dore x New Balance 650.

Proprietari de cai care își doresc astfel de accesorii pentru animalele lor, trebuie să umble adânc în portofel. Iar asta pentru că un singur pantof sport costă nici mai mult, nici mai puțin de 1200 de dolari. Modele de toamnă vor putea fi admirate pe 12 noiembrie, la evenimentul caritabil Sneaker Ball Lex, acolo unde vor fi scoase la licitație.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.