Reclamă
Reclamă

Având în vedere că Android este un sistem open source și controlat de Google pe partea de acces la Play Store, compania mizează pe faptul că nu sunt alte alternative de descărcare pentru aplicații și astfel vine cu o nouă condiție. Aplicarea sa va fi începând cu anul viitor, mai exact din data de 31 Ianuarie 2020.

Cu două mari probleme pare că se confruntă Android: actualizarea lentă la noile versiuni și controlul Google asupra celei mai importante componente.

Din 1 Februarie 2020, orice telefon nou livrat va trebui să ajungă la destinatar cu cea mai recentă versiune Android, conform condiției impuse de Google.

Astfel că, de la acea dată, nu se va mai permite niciunui dispozitiv nou lansat să ruleze cu o variantă mai veche decât Android 10.

Reclamă

Dacă până acum producătorii telefoanelor mai ieftine vindeau aparatele și cu versiuni mai vechi decât ultimul Android apărut, în viitorul foarte apropiat, acest lucru nu va mai fi posibil.

Pentru a avea în continuare acces la Google Mobile Services, producătorul trebuie să respecte regulile. Iar dacă până anul acesta pre-instalarea aplicațiilor Google era obligatorie, de la anul și cu instalarea noului Android va fi la fel.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro