Clarvăzătoarea face noi preziviuni în ceea ce privește soarta țării noastre. Iată ce povestește aceasta

Maria Ghiorghiu este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România. Nu ar fi prima dată când predicțiile ei s-ar adeveri, motiv pentru care românii iau în serios ceea ce presimte. Aceasta a prevăzut și incendiul Colectiv, unde și-au pierdut viața 65 de oameni. 

Cât despre țara noastră, clarvăzătoarea anunță vărsare de sânge și multe alte evenimente negative. De asemenea, aceasta transmite că panica este din ce în ce mai mare în întreaga lume. Acest lucru se întâmplă din cauza demersurilor militare demarate de Rusia împotriva Ucrainei.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, previziuni din ce în ce mai sumbre despre România

De mai mult timp aceasta a încercat să atragă atenția asupra urmărilor care vor surveni din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina.

Captură tv

„Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști. Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu.

Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu”, a povestit prezicătoarea, potrivit informațiilor apărute în presă.

,,Vedeam oamenii cum se îmbrângeau”

În urmă cu aproape un an de zile, Maria Ghiroghiu vedea cum oamenii se vor îmbrânci, vor exista morți și răniți. Mai concret, evenimentele care se întâmplă conduc spre izbucnirea unei revoluții.

Potrivit spuselor acesteia, țara noastră trebuie să se pregătească pentru tot ceea ce este mai greu, încât ne paște o altă revoluție.

Colaj Substantial

„România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare.

Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe.

Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție”, a adăugat aceasta.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!