În ediția de marți seară, 18 ianuarie, a izbucnit un nou scandal în tabăra Faimoșilor. Protagoniștii au fost Andreea Tonciu și CRBL, care și-au aruncat cuvinte dure. Dar de la ce a pornit tot circul? 

Andreea Tonciu și CRBL, replici acide la „Survivor”

Așa cum era de așteptat, tensiunile încep să își spună cuvântul în Republica Dominicană! În cea de-a treia ediție de la „Survivor”, Andreea Tonciu și CRBL s-au certat de mama focului.

După jocul de recompensă, între Faimoși a izbucnit un scandal de toată frumusețea. Andreea Tonciu a vrut să știe care sunt cei care au nominalizat-o pe Roxana Ciuhulescu să plece din competiție. Bruneta a mărturisit că mai mulți concurenți s-au aliat împotriva Roxanei Ciuhulescu. Enervat de afirmațiile colegei lui de echipă, CRBL a răbufnit și i-a adresat Andreei Tonciu cuvinte dure.

foto: captură video PRO TV

„Ți se pare că ne-am vorbit? Despre subiectul Roxana? Îmi pare rău, pe mine nu m-a prins discuția asta! Să mă întrebe Roxana de ce am votat-o, dar nu are curaj să mă întrebe de ce”, a spus CRBL, la „Survivor”.

„Din punctul meu de vedere, CRBL este un om foarte dur. Extrem de dur. Un egoist. Deci mă deranjează foarte mult când spune: da’ dar voi de ce ați venit aici? Da’ voi de ce vă plângeți? Hey, tu nu ai nevastă acasă? Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete… Totuși suntem femei! De ce nu spui unui bărbat chestiile astea și le spui femeilor? Tu ia-te de bărbați, nu de femei. Nu-ți permit ție să țipi la mine. Nu țipă bărbatul meu și țipi tu”, a spus Andreea, în timpul conflictului cu CRBL.

Andreea Tonciu se confruntă cu problemele de sănătate la „Survivor”

Andreea Tonciu, concurentă în echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, a ajuns pe mâinile medicilor în cea de-a doua ediție a show-ului de la PRO TV.  După primul traseu pentru jocul de imunitate, bruneta s-a plâns de dureri la ureche.

Simt că mi se taie respirația. Mi s-a înfundat urechea rău de tot. Eu am zis și că e otită”, a spus Andreea Tonciu.