În a doua ediție ‘Survivor România’, Elena Chiriac și Emil Rengle din echipa Faimoșilor au câștigat proba de imunitate inviduală, motiv pentru care cei doi concurenți nu vor putea fi nominalizați. Pe de altă parte, cei doi vor avea posibilitatea să nominalizeze doi coechipieri pentru eliminare. Acest lucru a dus la numeroase dispute între concurenții de la Faimoși. Elena Chiriac a fost aspru criticată chiar de colegii săi. 

Andreea Tonciu i-a adresat cuvinte dure Elenei Chiriac

Nici bine nu a început competiția ‘Survivor România’, că au și apărut primele conflicte în echipa Faimoșilor. Andreea Tonciu nu a avut rețineri și și-a spus părerea sinceră despre colega ei de echipă, Elena Chiriac. În ediția de marți seară, 18 ianuarie, într-o discuție cu Roxana Ciuhulescu și Radu Itu, Tonciu i-a adresat câteva replici dure Elenei Chiriac.

Andreea Tonciu a afirmat că Elena este cea mai mică dintre toți concurenții de la ‘Survivor România’, însă ar fi și cea mai… perversă dintre toți.

foto: captură PRO TV

„Da, măi, cea mai micuță, dar cred că este și cea mai perversă. Eu cunosc omul dinainte. Eu nu pot să fiu prietenă cu acest tip de oameni”, a spus bruneta, la ‘Survivor România’.

foto: captură PRO TV

Radu Itu a fost cel care a încercat să-i ia apărarea Elenei Chiriac în fața Andreei Tonciu, precizând că nu este cazul ca bruneta să facă unele afirmații defăimătoare.

„Nu e, hai, Andreea, să nu facem. Vedem pe parcurs ce se va întâmpla”, a spus acesta.

Andreea Tonciu nu o plăcea pe Elena Chiriac dinainte de a merge în Dominicană

Înainte de a merge în Republica Dominicană, Andreea Tonciu i-a aruncat săgeți otrăvitoare colegei sale de echipă. Cele două tinere au fost invitate în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV. Vedetele au răspuns întrebărilor lui Măruță, iar dacă refuzau, acestea trebuiau să mânânce iute.

Andreea Tonciu a fost cea care a refuzat să mănânce iute și afirma, fără rețineri, că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei ”Faimoșilor”. După aceste declarații ale brunetei, Elena Chiriac a transmis un mesaj dur, în direct, la tv.

„Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!”, a fost mesajul tinerei.

„Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. nimic personal)”, a declarat Andreea Tonciu, pentru Fanatik.