Puya va fi unul dintre concurenții de la „America Express”. Artistul va pleca peste ocean alături de soția sa, Melinda Gărdescu. Cine este și din ce face bani Melinda, soția lui Puya? Cei doi au împreună trei fetițe.

Puya va participa alături de soția sa Melinda, în cadrul emisiunii „America Express”. Cei doi au acceptat provocarea de a pleca peste hotare și a pune mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Puya și soția sa, Melinda, în vârstă de 33 de ani sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani și au împreună trei fetițe. Relația celor doi a început de pe vremea când Melinda avea doar 17 ani, în anul 2006.

social media

Cine este și din ce face bani Melinda, soția cunoscutului artist Puya

Puya și soția sa Melinda sunt căsătoriți de mai bine de 10 ani. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu încă din anul 2006, de pe vremea când Melinda era doar o liceană. Mai mult, Puya și Melinda au trei fetițe.

Melinda era în clasa a XII-a în momentul în care Puya a cunoscut-o pe aceasta. Ea prezenta un bal al bobocilor în Deva, iar artistul a fost invitat să cânte pe scenă. Acela a fost momentul în care Puya ar fi luat „țeapă” de la organizatori, deoarece nu primise banii de pe urma concertului. Totuși, a avut șansa ca acolo să-și întâlnească sufletul pereche.

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă.

Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, povestea Puya.

Cât despre soția sa, Melinda, se dedică în totalitate familiei. Ea are în permanență grijă de cele trei fetițe. De asemenea, soția lui Puya nu muncește, cântărețul fiind singurul care se asigură că familia sa are o situație financiară stabilă.