Există diferite tipuri de diete care se adaptează preferințelor fiecărei persoane. Multe vedete preocupate de mediu, de animale sau de sănătatea lor, decid să elimine carnea din alimentație.

Unii sunt vegani, iar alții vegetarieni. Însă toți au un motiv pentru care alimentele pe bază de plante au devenit parte din stilul lor de viață. Noi vrem am aflat de ce unele vedete au decis să renunțe la produsele de origine animală în favoarea celor pe bază de plante.

1. Katy Perry

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

La începutul lui 2021, Katy Perry a anunțat pe contul ei de Twitter că este pregătită în proporție de 95% să devină complet vegană. Deși motivele deciziei sale nu sunt cunoscute, cântăreața și-a arătat preocuparea pentru industria alimentară investind în compania Impossible Foods.

Această companie este dedicată producerii de înlocuitori de carne și lactate pentru a elimina nevoia de carne și alte alimente de origine animală.

2. Anya Taylor-Joy

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Actrița celebrului serial Netflix, „The Queen’s Gambit” a dezvăluit că este vegetariană de la vârsta de 8 ani. Ea a mai spus că a fost vegană mult timp pentru că este alegerea cea mai conștientă din punct de vedere ecologic. Cu toate acestea, în prezent încearcă să mănânce vegan ori de câte ori poate.

3. Sia

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SIA (@siamusic)

Cântăreața emblematică Sia s-a declarat vegană în 2014. De atunci și-a arătat dragostea pentru animale prin activismul ei. De exemplu, ea a colaborat cu PETA pentru a reduce numărul de animale fără stăpân și chiar a scris melodia, „Free the Animal”, pentru campanii care susțin moda fără cruelty-free.

4. Joaquín Phoenix

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joaquin Phoenix (@joaquinlphoenix)

Încă de la vârsta de 4 ani, Joaquin Phoenix aka Joker a știut că nu mai vrea să consume produse de origine animală pentru că îi era atât de milă de ele. Actorul își folosește adesea influența pentru a vorbi despre drepturile animalelor și grija pentru mediu.

Acesta aținut un discurs emoționant despre animale când și-a acceptat premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Joaquin a colaborat cu organizații precum PETA și a fost producătorul documentarului Gunda, care explorează viețile animalelor de fermă.

5. Billie Eilish

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Probabil că sunt foarte puțini oameni care nu au mâncat niciodată carne, dar Billie Eilish este excepția. Cântăreața spune că a fost crescută ca vegetariană, așa că să devină vegană nu a fost dificil pentru ea. Pentru Billie, motivul pentru care mănâncă pe bază de plante sunt animalele, pentru care, se pare că are o afecțiune deosebită.