Cum arată tatuajele penibile pe care oamenii le-au făcut.

Când te gândești să îți faci un tatuaj, cei mai mulți dintre noi alegem ceva simbolic care să îți aducă aminte de un moment, o trăire sau un sentiment. Mai există și persoane care le fac doar ca să aibă ceva pe piele și să se amuze de el.
Din ce în ce mai mulți tineri au început să se tatuaje și nu este un lucru greșit. Problema intervine când tatuatorul nu are experiență în domeniu, nu știe să deseneze și cu siguranță, nu-ți va face tatuajul la care visai să îl ai pe piele. Multe persoane își fac tatuaje nesemnificative, doar pentru a se distra și a se bucura de procesul unui nou tatuaj, dar ce te faci, când acesta iese prost? Ei bine, ori îl păstrezi și toată lumea va vedea ce greșeală ai făcut, ori îl acoperi sau îl scoți cu laserul, alegerea este doar la tine.
Iată o listă de tatuaje nu foarte inspirate pe care le dețin câteva persoane.

Cele mai penibile tatuaje

Nu cred că ar fi ceva greșit în afară că sunt șase degete, în loc de cinci. Să sperăm că persoana nu suferea de vreo problemă încât să aibă un deget în plus, ci este doar vina tatuatorului.

Cel mai probabil, clientul și-a dorit ceva, iar persoana care s-a ocupat a înțeles următorul lucru. Nu este un tatuaj deloc inspirat, ci este unul fără sens.
Vulturul ar fi trebuit poziționat mai jos, dar până și forma lui este greșită. În viața reală, pasărea nu arată așa.
Deși trebuia să fie un tatuaj reușit cu cele două fetițe, totul a ieșit groaznic din cauza persoanei care s-a ocupat. Desenele cu fetițele din poze nu seamănă absolut deloc.
O pisică nu ar trebui să arate așa nici în viața reală și nici într-un desen pe pielea unui om. În momentul de față, pățitul s-a ales cu două tatuaje negre care imită două pisici.
Tânărul și-a dorit o sirenă, dar, finalul, nu seamănă cu dorința clientului. Tatuajul reprezintă un fel de femeie cu o coadă de rechin, ceea ce nimeni nu și-ar dori.
Bărbatul și-a dorit o chip de femeie pe braț, dar tatuajul său s-a încheiat prin a fi o mare greșeală din partea celui care s-a ocupat. Femeia nu are corect făcute toate elementele chipului și lipsesc finisările.
Un fan al artistului Freddie Mercury și-a dorit un tatuaj cu acesta, însă, ce a ieșit este horror.
Următorul tatuaj nu mai trebuie discutat fiindcă se vede problema de la o poștă. Nu ar trebui să existe două rânduri de sprâncene, niciodată.
Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.