Indiferent dacă ești de puțin timp într-o relație, căsătorit sau este complicat, aceste citate drăguțe din ziua V sunt pentru tine.

Ziua Îndrăgostiților vine o dată pe an. Aceasta este o ocazie specială de a răspândi dragoste, fericire și bucurie. Însă, unele cupluri nu sunt atât de romantice și ar părea total ciudat să scrie o poezie de dragoste. Așa că noi ne-am gândit la o soluție pentru ei: umorul.

Orice persoană care este singură, într-o relație sau căsătorită se poate bucura de aceste mesaje haioase de dragoste în această zi. Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților alături de cei dragi și distrează-te.

1. Mesaje haioase pentru cuplurile cu copii

Cele mai haioase mesaje pe care să i le trimiți partenerului, de Valentine’s Day. Sigur va rămâne surprins
Pixabay

Soțul meu iubit, îți mulțumesc din suflet că adormi de fiecare dată înaintea copiilor. Măcar îi ții ocupați cât timp te desenează pe tot corpul, iar eu ma pot uita la telenovele.

Trandafirii sunt roșii, Violetele sunt albastre, vreau să-mi petrec restul nopții făcând dragoste cu tine, dar ne vor prinde odraslele noastre.

Ești cea mai bună soție, dar azi mâncăm la restaurant că nu avem nimic în bucătărie!

Iubire, de Valentine’s Day, ți-am luat cel mai scump cadou. O să plătim pentru el 18 ani de zile și după și facultatea. Felicitări, ești tată!

2. Mesaje haioase pentru îndrăgostiți

Cele mai haioase mesaje pe care să i le trimiți partenerului, de Valentine’s Day. Sigur va rămâne surprins
Pixabay

Eram liber și tare. Eram un burlac de temut. Nu mă gândisem niciodată la dragoste până nu te-am cunoscut.

Bună, sunt colega de la facultate. De câte ori să îmi mai scap cărțile în fața ta ca să ma inviți la o cafea?

Trandafirii sunt roșii, Violetele albastre, vinul e mai ieftin decât cina noastră!

Am să îți dau o veste importantă. Am pierdut casa la barbut, așa că în sfârșit ne mutăm împreună!

3.  Mesaje haioase pentru aventurile de o noapte

Cele mai haioase mesaje pe care să i le trimiți partenerului, de Valentine’s Day. Sigur va rămâne surprins
Pixabay

Te-am văzut și ne-am plăcut. A fost o seară extraordinară, dar mi-am uitat încărcătorul la tine…domnișoară. Cred că ne este sortită o a doua întâlnire.

De ce să stai supărată să plângi când putem ieși azi la o întâlnire în parc. Poate măcar câinii noștri vor avea parte de sex.

Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, hai să ne uităm la Netflix și facem cunoștință după.

Trandafirii sunt roșii, violetele albastre, nu mai știu cum te cheamă, dar ți-am făcut o cafea înainte să plec acasă!

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!