Reclamă
Reclamă

De la litoralurile pitorești ale Mării Mediterane la plajele sălbatice din nordul Atlanticului și insulele fermecătoare din Marea Egee, Europa oferă o gamă diversă de destinații de vacanță. Cele mai multe dintre ele sunt la doar câteva zeci de minute de zbor cu avionul. Mai mult, nici nu sunt atât de costisitoare precum ai crede.

Cele mai frumoase plaje din Europa – Navagio, Zakynthos, Grecia

Plaja Navagio, cunoscută și sub numele de „Plaja Epavei”, este considerată una dintre cele mai impresionante plaje din Europa. Cu ape cristaline, înconjurate de stânci abrupte și o epavă misterioasă pe nisipul alb, Navagio este destinația ideală. În plus, nu este aproape niciodată aglomerată. Astfel că, te poți bucura în voie de relaxare și liniște. Prețurile de cazare în zonă pornesc de la 80 de euro de persoană.

Cu toate că este mai mereu inclusă în top 10 cele mai frumoase plaje ale lumii, Navagio are un dezavantaj major. De pe stâncile care înconjoară plaja cad deseori pietre. Acestea pot pune viețile turiștilor în pericol. Din acest motiv, inclusiv în acest sezon, plaja va fi închisă pentru o bună perioadă de timp.

 

Reclamă

  Costa Smeralda, Sardinia, Italia

Situată pe coasta nordică a Sardiniei, Costa Smeralda este renumită pentru apele sale turcoaz și plajele ascunse între formațiunile stâncoase de granit. Turiștii din întreaga lume o aleg, fiind renumită ca ideală pentru sejururi romantice. Prețurile pentru vacanțele în Sardinia sunt în general piperate. Dacă optezi pentru a rezerva vacanța din timp, cel mai probabil vei găsi oferte atractive.

Plage de Palombaggia, Corsica, Franța

Situată în sudul Corsicii, Plage de Palombaggia atrage turiștii cu apele cristaline și nisipul fin de culoare aurie. Cu vegetație bogată și dune de nisip, această plajă oferă un peisaj idilic pentru relaxare și distracție. De asemenea, prețurile în zona Corsicii nu sunt foarte mari.

Reclamă
Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro