Cu siguranță nu te-ai săturat de vacanțe, chiar dacă probabil ți-ai petrecut toată vara cutreierând occidentul sau orașele din România.

Ei bine, sezonul de toamnă aduce noi motive de distracție și relaxare. Țara noastră are atât de multe locuri fantastice pe care le poți vizita, încât nici nu-ți poți închipui! Așadar, iată câteva destinații pe care să le alegi pentru sejurul tău de toamnă!

Top 5 locuri din România care merită vizitate

Mulți români zic: „România, țara mea frumoasă!” și au dreptate. Unde poți vedea cele mai frumoase peisaje naturale și unde poți descoperi cele mai fascinante lucruri, dacă nu aici?! Iată 5 locuri din țară de care vei rămâne de-a dreptul impresionat și pe care în mod cert le vei vizita după ce vei vedea imaginile!

Pe locul 1 se află Valea cu Povești din Brașov. Locul ascunde o lume plină de culori și un peisaj de toamnă fabulos. Așadar, dacă vrei să te simți ca în basme, nu ezita să alegi această destinație.

Pe locul 2 se află Calea ferată Otravița-Anina, un loc într-adevăr spectaculos de unde toamna poate fi „îmbrățișată” mult mai bine și îți poți „clăti” ochii cu un peisaj de poveste.

@wel.travel 5 locuri faine de vizitat toamna asta ? #toamna #viziteazaromania #visitromania #travel ♬ sunet original – wel.ro

Stai să vezi ce vacanță frumoasă vei avea aici!

Pe locul 3 în acest top se regăsește Chipul lui Decebal din Mehedinți, o artă impresionantă încadrată într-un tablou de vis. Această frumusețe a naturii a rămas neatinsă de sute de ani și este cea mai înaltă sculptură în piatră, din Europa.

Locul 4 este ocupat de Cheile Bicazului din Neamț, unde poți descoperi o mulțime de trasee montane și unde cu siguranță vei rămâne plăcut impresionat.

Râpa roșie se află pe locul 5 și este denumită popular și „Micul canion al României”. o locație unică declarată rezervație naturală datorită coloanelor roșii de care este înconjurată. Vei avea parte de una dintre cele mai frumoase vacanțe ale tale!