Uită de grijile materiale și păstrează în conturile bancare sume importante

Majoritatea oamenilor se confruntă cu probleme financiare cu câteva zile înainte de următorul salariu. Pentru că ne-am gândit la buzunarul dumneavoastră, am pregătit cele mai folositoare trucuri pentru a vă economisi banii. Rezultatele se vor vedea imediat în portofel. Nu este nimic complicat, ci doar ajustarea unor obiceiuri. 

În cazul în care ai ajuns până la aceste rânduri din articol, înseamnă că poate că nu ai un salariu suficient de mare pentru ce ți-ai dorit. Fie că nu îți ajung banii până la salariu. Fie că ai vrea să-ți cumperi ceva și niciodată nu economisești suficient, aceste sfaturi sunt pentru tine.

Un prim sfat este să folosești numerar, nu card. De ce să aplici această metodă? Pentru că atunci când folosești banii cash, cheltuirea pare mai reală decât cea prin POS. Astfel, poți să îți monitorizezi mai ușor sumele.

Cele mai eficiente 3 metode pentru a economisi bani. Niciodată nu vei mai rămâne lefter până la salariu
The Wallet

Lista completă a trucurilor care te ajută să îți salvezi banii

  • Planifică-ți cumpărăturile. Obiceiurile proaste de cumpărături au dus la aruncarea multor alimente sau la cumpărarea lucrurilor pe care altfel nu le-ai fi cumpărat. Dacă mergi într-un magazin cu o listă, poți evita să cumperi lucruri de care nu ai nevoie.
  • Redu mesele în oraș sau mâncarea comandată. Puteți reduce mesele în oraș făcând-o în weekend și, în schimb, gătiți acasă. Acest lucru poate economisi o mulțime de bani. Când ieșiți să mâncați, căutați restaurante care oferă oferte speciale, care au happy hour, reduceri la mâncăruri selectate și mese gratuite pentru copii.
  • Achită datoriile și plătește facturile mai întâi. Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi pentru a economisi bani, deoarece plătiți un procent mare de dobândă pentru suma restantă.
  • Alege cu înțelepciune pachetul TV prin satelit. Trebuie să fii inovator pentru a alege un pachet de televiziune prin satelit care economisește bani și îți oferă cel mai mult divertisment.
  • Evită cumpărăturile impulsive. Te poți ține departe de locurile care te îndeamnă să cumperi. Întrebați-vă dacă aveți într-adevăr nevoie de el înainte de a cumpăra.
Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii