Descoperă ce trebuie să faci pentru a te bucura de succes.

Pe 22 ianuarie va începe Anul Nou Chinezesc 2023. Acesta este reprezentat de iepurele de apă și se va încheia pe 9 februarie 2024.

Pentru ca tu să poți profita de energia acestui nou început, îți împărtășim cele mai bune ritualuri. Conform Feng Shui, sunt ideale nu doar pentru a atrage norocul, ci și pentru ca norocul să fie prezent în toate domeniile vieții tale.

Conform culturii chineze, Anul Nou Chinezesc 2023 înseamnă o nouă etapă. Oamenii își pot curăța energiile pentru a lăsa în urmă tot ce a fost rău în 2022. Acum este rândul iepurelui de apă, animal care reprezintă o etapă în care abundența va face parte din viață.

Cu ajutorul acestor ritualuri care, conform Feng Shui, pot atrage norocul, puteți, de asemenea, să vă curățați energia și să aveți o etapă de îmbunătățire a vieții.

Sursa: Social media

Cele mai bune ritualuri Feng Shui pentru a atrage norocul în anul Iepurelui de Apă

În cadrul Feng Shui, orezul este un simbol care în Orient este legat de prosperitate și noroc. De aceea, în Anul Nou Chinezesc 2023, unul dintre cele mai bune ritualuri pentru a atrage norocul, este de a pune într-un bol adânc puțin orez alb. Acest bol de orez trebuie lăsat în mijlocul unei mese tot anul iepurelui de apă. De ce? Pentru ca energia să circule și să atragă astfel abundența.

Un alt cel mai bun ritual Feng Shui pentru a atrage norocul în Anul Nou Chinezesc 2023, este să faci o curățenie energetică în casa ta. Această curățenie se face în fiecare colț al casei. Trebuie să căutați toate acele obiecte pe care nu le mai folosiți și care nu fac decât să vă fure energie.

De asemenea, ar trebui să scăpați de acele lucruri care sunt stricate! În acest fel puteți face loc unor lucruri noi care vă permit să curgeți spre abundență.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.