Această rețetă de ceai te ajută să pierzi rapid kilogramele în plus

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți din România. Specialistul a dezvăluit o metodă extrem de ușoară de a slăbi.

Ceaiul care topește kilogramele în plus

Alergăm după o imagine impecabilă în ceea ce privește aspectul fizic. Nu toată lumea reușește însă să ajungă la dimensiunile de fotomodel chiar dacă apelează la diete. De altfel, dincolo de estetic, kilogramele în plus sunt un pericol pentru sănătatea organismului.

Pentru a scăpa rapid de ele, fără prea mult efort, ai la dispoziție această variantă. Metoda a fost recomandată de Lidia Fecioru celor care vor să scape de greutate.

Cum îl prepari:

Ceaiul de slăbit minune este preparat din frunze de dafin și scorțișoară. Astfel, ai nevoie de 5 frunze de dafin și un baton de scorțișoară la 1 litru de apă. Ceaiul concentrat se consumă dimineața, dar și în alte momente ale zilei, dacă simți nevoia.

Foile de dafin au un extraordinar efect de detofixiere. Alături de scorțișoară, acestea îți vor inhiba pofta de mâncare.

Lidia Fecioru s-a transformat cu ajutorul acestui ceai

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru nu recomandă acest ceai fără a avea cunoștință de cauză asupra efectelor lui. Specialistul susține că a reușit să slăbească peste 30 de kilograme cu ajutorul acestei licori.

Tea with pine nuts bay leaves and cinnamon.

Consumul acestui ceai se recomandă pentru o perioadă îndelungată. De altfel, chiar și după ce ați ajuns la kilogramele dorite, ceaiul de foi de dafin poate face parte din rutina zilnică. Acesta va îmbunătăți semnificativ digestia.

Remedii naturale recomandate de Lidia Fecioru

Bioenergoterapeutul are numeroase sfaturi despre stilul de viață sănătos. Lidia Fecioru recomandă o alimentație echilibrată pentru un tonus de invidiat.

Pentru a scădea riscul de infarct, specialistul are o recomandare aparte. Cei care doresc să stea departe de astfel de afecțiuni pot urma această rețetă. Se prăjesc fără ulei câteva lingurițe de mei peste care se adaugă apă.

Amestecul se împarte în trei părți egale și se consumă înainte de mesele zilnice.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.