Din orice situație există o cale de scăpare, trebuie doar să știi cum să o abordezi

Din orgoliu sau pur și simplu pentru că nu știm cum am putea repara greșelile pe care le-am făcut, multora dintre noi ne este greu să recunoaștem că am comis-o și nu ne putem cere iertare. Când ai greșit față de partenerul de viață, poți alege să faci exact ceea ce ar trebui să eviți. Cum ar fi să îți ascunzi greșeala, să minți sau să își găsești scuze care să justifice ce ai făcut. Invitată în cadrul podcastului online, moderat de Damian Drăghici, Eliza Kazan a făcut mărturisiri despre ce ar trebui să facem în cazul în care ne aflăm într-o situație din care nu mai găsim evadare. 

Cum ar trebui să abordăm o situație dificilă pentru a salva relația

Eliza Kazan, de meserie creator de viață bună prin tehnici de vitalitate, a dezvăluit în cadrul podcastului la care a fost invitată, ce anume trebuie să facem atunci când o relație pare să nu mai dea roade și în aparență, nu mai există nicio cale de întoarcere.

„Omul, atâta timp cât nu își pune întrebarea: „oare eu cu ce am greșit?”, înseamnă că e autosuficient. Practic, nu o să vrea să se vindece. Este prea rănit ca să se deschidă. Sau există oameni care iubesc atât de mult drama și suferința, încât ei vor să rămână acolo. Gândirea lor nu se poate replia.

Adică trebuie să existe voință proprie, cine are voință, chiar are parte de minuni. Cine nu, rămâne o victimă și se hrănește în continuare cu această energie, plângându-se”, a mărturisit Eliza Kazan.

@doza.de.podcast #5pasidebine #misiuneatiktok #fy #pridetogether #tiktokromania ♬ original sound – doza.de.podcast


Uneori viața ne supune la mari încercări peste care unii trecem, alții renunțăm, devenim adesea mai puternici, mai înțelepți. Sunt experiențe de viață din care unii învățăm, alții facem compromisuri sau alegem cum vrem sa fie viața noastră.

In cazul unora, încrederea acordată altor persoane nu este un lucru greu de realizat. Adesea încrederea este percepută ca o investiție în celălalt.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii