Un ritual mai puțin cunoscut a devenit viral pe TikTok.

Ritualurile de orice fel sunt un subiect sensibil, cu siguranță. Chiar dacă unii oameni nu cred în consecințele lor, efectele lor nu pot fi negate. De curând, pe TikTok, au devenit virale mai multe videoclipuri în care le este explicat internauților cum să atragă prosperitatea financiară. 

Ce presupune, de fapt, ritualul pentru bani

O tânăra de pe TikTok susține că știe mai multe ritualuri pentru a atrage banii. Unul dintre a devenit viral în scurt timp și se pare că la mijloc ar fi vorba de o metodă antică. Ritualul promite că persoana care apelează la el se va îmbogăți în scurt timp.

Femeie le-a explicat internauților ce presupune un astfel de ritual. Mai exact, cu ajutorul a doar câteva ingrediente, poți să ai mai mulți bani în portofel.

Ritualul se face cu ajutorul unei candele albe și a unei frunze de dafin. Tânăra a explicat faptul că se aprinde candela, ia mai apoi se scrie pe dosul frunzei de dafin numele. Pe fața frunzei, se notează cifra de bani la care vă doriți să ajungeți. Mai apoi, se arde frunza, gândindu-vă la suma pe care vreți să o obțineți. Ulterior, se îngroapă cenușa lângă un copac.

@elenalenus77♬ sunet original – elena77

Ce superstiții trebuie să respecți, pentru a te bucura de prosperitate financiară

Se spune că dacă primești cadou o geantă este bine să o arunci, deoarece superstiția spune că ajungi să nu ai sporul banului. Despre acest accesoriu se spune că aduce mari probleme financiare celui/celei care o primește, cu atât mai mult dacă nu a fost pusă nici măcar o bancnotă în ea.

În aceeași categorie intră și rucsacul sau portofelul, cel din urmă obiect fiind un adevărat magnet pentru pagube la capitolul bani. Această superstiție provine din Italia, când oamenii bogați apelau la astfel de trucuri pentru ca adversarii să nu se îmbogățească.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.