Nu lăsați banii să vă zboare din mâini fără să îi valorificați

Toată lumea a trecut la un moment dat printr-o perioadă în care și-a dorit să pună deoparte bănuți care să asigure un viitor prosper. Chiar și așa, oricine s-a confruntat cu problema economiilor. Există un truc util care vă poate ajuta să agonisiți sumele lunare pe care le câștigați la muncă. Iată ce trebuie să faceți.

Schimbul valutar, cheia succesului

Uneori este destul de greu să reușești să strângi banii „la ciorap”. Atunci când primești salariul, în afară de cheltuielile de zi cu zi, trebuie să achiți facturile lunare. Dacă vrei să te mai răsfeți cu o vacanță sau la un salon, eventual să îți reînnoiești garderoba, ei bine, apare o problemă majoră. Astfel că, nu vei mai putea să faci economii care să te ajute în viitor.

Un trainer în educație financiară spune că există o metodă eficientă care poate ajuta pe oricine să aibă grijă de situația sa materială. Deși susține că este un truc bătrânesc, funcționează indiferent de situație. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți în fiecare zi de salariu la un schimb valutar și să convertiți mereu aceeași sumă.

„Te duci la o casă de schimb valutar, nici nu contează unde. Cumperi 50 sau 100 de euro și îi pui deoparte. Psihologic, românilor le vine foarte greu să schimbe euro în lei pentru chestii de impuls, cum ar fi mărunțișurile, fleacurile. Este un mic artificiu, un mic hop peste care trebuie să treci dacă vrei să economisești”, a declarat Adrian Asoltanie.

@doza.de.podcast #educatiefinanciară #romania #viral #tiktokromania #5pasidebine #fyp ♬ original sound – doza.de.podcast


Partea financiară este des afectată de situațiile iminente care apar pe parcurs. Însă, potrivit antreprenorului, cei care schimbă valuta, nu se vor atinge de sumele respective din motive banale. Astfel, vor putea economisi bani care să îi investească pe viitor în alte afaceri. În același timp, îi vor putea utiliza în diverse scopuri ori în probleme urgente.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii