Oamenii au nevoie întotdeauna de ajutor divin. Fie că este vorba de sănătate, dragoste sau muncă, cert este că majoritatea conștientizează că fără Dumnezeu nu pot reuși prea multe. La fel se întâmplă și atunci când au nevoie de ajutor pentru a lua o decizie importantă.

Astfel, dacă te numeri printre cei care au nevoie să ia o decizie, dar nu știi ce cale să urmezi, trebuie să apelezi la ajutorul divin care cu siguranță te va ajuta să treci peste toate obstacolele. Așadar, pentru a-ți găsi liniștea și a primi răspunsul de care ai nevoie, noi îți prezentăm una dintre cele mai puternice rugăciuni pe care să o rostești atunci când ai nevoie să iei o decizie importantă.

Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spui, atunci când urmează să iei o decizie importantă. Te va ajuta imediat să-ți găsești calea!
Pixabay

Rugăciunea care te ajută să iei decizii importante

Prea iubită și prea sfântă Marie, tu care desfaci necazurile tuturor celor ce aleargă dinaintea ta, ascultă și rugăciunea mea! Măicuță, mă sufocă necazul (se spune dorința). Întinde mâinile tale cele prea sfinte și dezleagă de la mine acest necaz. Că să nu mai fiu nefericit(a) și să nu mai sufăr. Destul ai suferit tu pierderea Fiului tău cel iubit. Cu puterea ta ridică de la mine această suferință și ușureaza-mi viața.

În mâinile tale îmi încredințez, Fecioară, durerea mea și la tine alerg ca să culeg mângâiere. Oh, Maică a Mântuitorului nostru. Ai milă de mine și nu mai lăsa sufletul meu să fie apăsat de povara necazului, ci cu bunătatea ta ridică acest necaz și despovarează-mi sufletul.

Eliberează-mă de amărăciunea, de mânia și de toată ura pe care această problemă le-a născut în mine. Și cu blândețea ta ajută-mă să trec peste tot și să-mi văd de viață mai departe. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin!”

Nu uita că va trebui să rostești aceste cuvinte în fiecare seară, înainte de culcare. Cu cât este mai mare nivelul de credință atunci când vei spune această rugăciune, cu atât forța divină îți va ieși mai repede în ajutor.