Kilogramele în plus reprezintă o problemă pentru multe persoane. Cu toate că au încercat diete restrictive și sport pare că nimic nu merge. De data aceasta, poți apela la o rugăciune pentru a ajunge la greutatea dorită.

De cele mai multe ori, alimentația nesănătoasă, sedentarismul și viața cotidiană stresantă, adaugă kilograme în plus fără să-ți dai seama. Pe lângă ceea ce se poate pe plan fizic, având grijă la ceea ce consumați și sport, mai există o latură spirituală, pe care ar trebui să o folosim cât mai des.

Sursa foto: Pixabay

Rugăciunea care te ajută să slăbești

Mulți dintre noi nu băgăm în seamă și această latură, ceea ce este un lucru foarte greșit. Există o rugăciune pe care să o rostim în momentul în care vrem să pierdem câteva kilograme. Aceasta are rolul de a ne ajuta să ajungem la silueta de vis și trebuie să o spunem zilnic.

„Tată Ceresc Suprem, azi mi-am stabilit intenția ca pofta de mâncare să se îndrepte doar spre alimente și băuturi sănătoase și ușoare. Doresc să elimin orice temeri care m-ar putea face să mănânc mai mult decât este nevoie. Știu că mă călăuzești în orice clipă a vieții mele, chiar și atunci când mănânc și beau. Te rog să mă binecuvântezi mereu cu înțelepciunea și cu pacea Ta divină astfel încât toate hotărârile privind alimentele și băuturile să vină de la Eul meu superior. Mulțumesc cu recunoștință! Amin! ”