Iată rugăciunea care ajută la dezlegarea blestemelor.

Chiar dacă mulți oameni nu cred în puterea blestemelor, efectele lor nu pot fi negate. Chiar și preoții sunt că farmecele există și că există tot felul de rugăciune care alungă spiritele rele. De aceea, există mai multe rugăciuni despre care se spun că fac minuni pentru cei aflați în astfel de situații. 

Ce trebuie să faci pentru a scăpa de blesteme

Pentru cei care nu își găsesc linișteau ori simt că nu au niciodată noroc în dragoste ori pe plan profesional ca urmare a unor blesteme, pot rosti această rugăciune. Spusă cu credință timp de două săptămâni face minuni în viața celor care sunt victimele blestemelor.

„Eu, aleg să mă dezleg de orice blestem generațional care vine peste mine din partea părinților mei. Acum mă dezleg de acest blestem, care vine din partea mamei mele/tatălui meu. Eu aleg prin sângele lui Iisus Hristos să îl rup astăzi și acum.

Recunosc acum că blestemul a avut putere peste mine până în prezent, dar de acum Iisus Hristos domnește în mine. Iisus Hristos a rupt acest blestem, iar acum sunt liber/liberă. Eu astăzi recunosc că sunt copilul lui Iisus Hristos și niciun blestem nu mă mai atinge.” 

Ceea ce puțini știu este faptul că poți atrage energiile negative și atunci când spui vorbe pe care le conștientizezi ulterior. Pe moment, efectul lor nu se observă, dar în timp, această situație devine tot mai apăsătoare.

„Eu astăzi aleg să rup blestemul din viața mea prin sângele de la calvar, prin jertfa lui Iisus Hristos pentru că eu am toată autoritatea să fac acest lucru și eu aleg să mă dezleg în momentul acesta.

Și acest blestem din momentul respectiv nu mai are nicio putere asupra mea. Eu sunt liber în Iisus Hristos acum. Îți mulțumesc Tată că m-ai ascultat și ai făcut lucrarea aceasta. Amin!” 

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.