Se aud clopoțeii de nuntă, însă cel mai greu este să stabilești ziua perfectă. Dacă și teama ta cea mai mare este ploaia, te aflii unde trebuie. Multe cupluri – în special cele care își plănuiesc nunta în aer liber – nu se îngrijorează decât că ploaia ar putea strica întreaga zi. Însă greșesc terbil.

De fapt, ploaia în ziua nunții poate fi unul dintre cele mai frumoase cadouri din partea naturii! Iată, 3 motive pentru care ai vrea să plouă în ziua cea mare. Și da, vorbim serios.

1. Ploaia înseamnă bogăție și noroc

Ce înseamnă când plouă în ziua nunții tale? Poate ai fi crezut că este un semn de ghinion, dar de fapt este exact opusul! În unele culturi, ploaia este considerată aducătoare de bani și belșug. De asemenea simbolizează fertilitatea și norocul la pruncuțori. Așa că, fie că ești superstițioasă, fie că preferi să privești partea bună, gândește-te astfel. Cui nu i-ar putea folosi puțin noroc. în ziua lor cea mare? 

Cea mai mare superstiție din popor. Ce se întâmplă atunci când plouă în ziua nunții tale? Pixabay

2. Ploaia îți oferă fotografii de nuntă unice

Chiar dacă toate miresele speră la o zi călduroasă de vară, sau un decor imaculat cu zăpadă, nici ploaia nu e așa rea. Dacă ați văzut vreodată fotografii de nuntă surprinse în ploaie, atunci știți exact despre ce vorbim. Ceața și lumina slabă arată atât de romantic și nu pot fi recreate cu ușurință într-o zi însorită. Ca să nu mai vorbim de toate elementele de recuzită grozave pe care le poți folosi, precum umbrele transparente și cizme de ploaie colorate. Cu siguranță un sărut în ploaie fix din ziua nunții va fi o amintire pe care nu o vei uita niciodată.

Cea mai mare superstiție din popor. Ce se întâmplă atunci când plouă în ziua nunții tale? Pixabay

3. Ploaia este un semn al unei căsnicii fără lacrimi

Ploaia din ziua nunții tale simbolizează ultimele lacrimi pe care mireasa le va vărsa pentru tot restul vieții. Aceasta va spăla amintirile sau întâmplările proaste și îți oferă un capitol complet nou, proaspăt din viața ta. Acel parfum proaspăt de după ploaie anunță că nunta ta va fi cu adevărat începutul unui nou capitol în viața ta.

Cea mai mare superstiție din popor. Ce se întâmplă atunci când plouă în ziua nunții tale? Pixabay