Ce învățături a lăsat în urmă clarvăzătoarea Baba Vanga. Este cunoscută pentru toate predicțiile pe care le-a lăsat omenirii, după moartea sa. Multe dintre ele s-au adeverit, motiv pentru care acum oamenii cred mare parte din clarviziunile pe care ea le-a lăsat. Se pare că există câteva lucruri pe care, dacă le facem, putem obține mai mulți bani.

Baba Vanga are grijă de omenire chiar și după moarte. Înzestrată cu darul de a putea prezice ceea ce urmează să se întâmple, Baba Vanga este un adevărat fenomen. Cum putem face mai mulți bani, ne învață ritualurile lăsate de clarvăzătoare Baba Vanga.

Ritualurile Babei Vanga ne ajută să avem parte de bani și prosperitate

arhivă

Primul lucru pe care trebuie să îl faci dimineața, este să pui jos prima dată piciorul drept, atunci când te dai jos din pat. Așa îți începi fiecare zi cu dreptul. De asemenea, pentru a fi ferit de ghinion, poartă o monedă talisman de argint la gât. Moneda talisman trebuie să aparțină altui stat.

Pentru ca succesul să apară în viața ta, evită să mănânci dintr-o farfurie crăpată, sau să bei apă dintr-un pahar crăpat. Dacă vesela este fisurată sau puțin ciobită, ar trebui aruncată la gunoi. Se spune că vesela spartă îți aduce ghinion, iar viața ta poate fi și ea fisurată.

Un alt ritual pe care îl poți face este să presari sare pe pervazul geamurilor. Dacă simți că nu mai ai parte de succes, tot ceea ce trebuie să faci este să presari sare pe absolut toate pervazurile din casă. Las-o acolo până când norocul și succesul apare din nou în viața ta. După ce se întâmplă asta, adună sarea. Nu trebuie să o atingi cu mâna, așa că este recomandat să folosești o mătură. Pune toată sarea pe care ai adunat-o cu ajutorul măturii într-o pungă sau un pachet, apoi du-o departe de casa ta.