1. Dimensiunea scrisului tău

De regulă, în cazul în care ai un scris de mână cu litere mari, acest lucru poate sugera că ești o persoană orientată spre nevoile oamenilor, empatică, emoțională, care mereu simte nevoia să-i mulțumească și să acționeze conform cerințelor celorlalți.

Îți dorești să fii observat și de cei din jur.

În cazul în care literele pe care le scrii sunt de mici dimensiuni, acest lucru poate însemna despre tine că ești o persoană retrasă, căreia îi place să petreacă timp de una singură. Nu te deschizi prea ușor în fața oamenilor și ai nevoie de propriul spațiu pentru a te simți confortabil. Ești o fire introvertită și care se focusează strict pe un lucru atunci când lucrează la ceva.

2. În ce parte se înclină literele?

În cazul în care literele sunt orientate spre partea dreaptă, dai dovadă de o atitudine prietenoasă, ești sociabil și te integrezi ușor în grupuri noi de oameni. Ții foarte mult la oamenii importanți din viața ta și scopul tău în viață este menținerea fericirii cât de mult cu putință.

În cazul în care literele sunt înclinate spre stângă, acest lucru înseamnă că ai tendința să te focusezi, în principal, pe propria persoană. Știi că doar propria fericire este responsabilitatea ta, așa că de regulă nu te implici în problemele altor persoane. De asemenea, pentru tine nu prea contează părerile celor din jur atunci când este necesar să iei o decizie.

Ce spune scrisul de mână despre tine? Află ce fel de persoană ești în funcție de cum scrii

Mai există posibilitatea ca literele să nu aibă nicio înclinație și să fie drepte. În cazul acesta, ești o fire destul de logică, pragmatică, care apelează întotdeauna la rațiune atunci când trebuie să ia o decizie.

3. Cât de mult spațiu lași între litere

Dacă între litere există un spațiu mai mare, acest lucru sugerează că ești o persoană rațională, care ia decizii la rece. Pentru tine, tot ceea ce contează cu adevărat sunt faptele.

Spațiul mic dintre litere indică faptul că ești o persoană foarte inteligentă, care pune accent pe dezvoltarea intelectuală.