Puțini utilizatori de iPhone și Android știu că există coduri „secrete” care pot debloca și accesa multe funcții utile și pot efectua multe alte acțiuni mai rapid. O să vă explicăm la ce folosește combinația *3001#12345#* sau *#*#7262626#*#*#*.

Telefonul dvs. mobil vă oferă acces la un meniu secret care vă oferă informații utile despre telefon și din care este posibil să deblocați alte servicii.

Care sunt codurile secrete pentru a afișa meniul ascuns al iPhone-ului?

Pentru a accesa acest meniu, trebuie să introduceți un cod secret sub formă de caractere numerice și speciale, cum ar fi * și #. Aceste combinații oferă acces la informații pe care nu le veți putea verifica atunci când vă aflați în modul „normal”. În plus, introducerea acestor coduri vă permite, de asemenea, să efectuați anumite acțiuni mai rapid.

Sursa: Social media

La ce se folosește codul *3001#12345#*?

Acest cod este cel mai popular dintre toate și vă permite să parcurgeți un meniu ascuns în care puteți verifica setările rețelei de telefonie mobilă, precum și performanțele dispozitivului dumneavoastră. Cu alte cuvinte, dacă introduceți această combinație în telefonul mobil, acesta vă va afișa informații tehnice foarte detaliate despre puterea semnalului. Acest lucru poate fi foarte util dacă doriți să știți unde semnalul este puternic și unde este slab.

Alte coduri secrete pentru accesarea informațiilor sau pentru activarea și dezactivarea serviciilor de pe iPhone-ul tău

Codurile secrete pot fi foarte utile, motiv pentru care ar trebui să le cunoașteți și să le notați, astfel încât să le aveți la îndemână atunci când aveți nevoie de ele. Iată o listă cu încă câteva combinații secrete.

*#06# – acest cod afișează numărul IMEI al iPhone-ului. Acesta este un număr unic asociat fiecărui smartphone. Dacă vă cunoașteți numărul IMEI, veți putea să vă deblocați cartela SIM sau să blocați vânzarea telefonului prin raportarea numărului IMEI în cazul în care acesta este furat.
*#21# – acest cod vă permite să verificați dacă este activată opțiunea de redirecționare a apelurilor.
*#30# – acest cod vă permite să afișați numărul apelantului. Atunci când primiți un apel și numărul apelantului este afișat pe ecranul telefonului, înseamnă că funcția este activată.
*#31# Număr de telefon – Acest cod vă permite să vă ascundeți numărul de telefon mobil și să efectuați apeluri în modul „privat”. Este suficient să introduceți codul și să formați numărul de telefon pe care doriți să îl apelați în mod anonim.
*#33# – acest cod vă permite să obțineți informații despre apelurile efectuate și să verificați dacă există apeluri blocate.
*#43# – acest cod afișează informații despre apelurile în așteptare și vă permite să activați această funcție.