Zara este unul dintre cele mai mari magazine din lume.

Brandul are peste 140 de magazine în România, iar zi de zi, sute de angajați se ocupă ca toate hainele să fie la locul lor. Nu este deloc ușor să faci parte din echipa Zara, iar pentru cei care sperau că se vor îmbogăți lucrând aici, realitatea este alta.

Aproape că nu este persoană care să nu fi aflat de Zara. Magazinul este prezent în toate mall-urile și este cunoscut pentru inspirația pe care și-o ia de la brandurile mari. Numai anul acesta au comercializat pantofi asemănători celor de la Versace, dar și genți inspirate după modele Balenciaga.

Statutul de angajat Zara vine la pachet cu avantaje, dar și cu o serie de atribuții. Deși poate părea ușor, să te afli de partea cealaltă a tejghelei nu este deloc simplu. Mai ales atunci când banii nu compensează stresul și munca asiduă.

Ce salariu are un angajat la Zara România. Programul este foarte obositor
Money Buzz

Zara face angajări constant

În 2022, o simplă angajată la Zara câștigă 1950 de lei net. La acest salariu de bază se adaugă și bonusul lunar de 100 de lei, dar și tichetele de masă în valoare de 300 de lei. Evident, salariul de pornire poate fi negociat la semnarea contractului. Însă, pentru asta, trebuie să ai anumite capacitați și abilități care să te diferențieze de colegii tăi.

Dacă ai un program încărcat sau îmbini facultatea cu jobul, trebuie să știi că Zara face și angajări part-time. Aici, salariul este un pic mai mic, dar și programul de lucru este mai scurt. Astfel, un anagajat part-time poate ajunge maxim până la 1500 de lei.

Un pic mai bine la capitolul finanțe și salarii stau specialiștii în resurse umane. Dacă aceștia au peste 3 ani vechime în domeniu, salariul lor poate ajunge și la 4100 de lei net. În schimb, salariul șefilor de magazin este unul mult mai mic. Aceștia ajung la 2000 de lei, la care se adaugă bonusul din vânzări.