Industria modei poate să șocheze de multe ori, iar clienții nu sunt încântați de ceea ce văd. Marile case de modă apar cu diverse creații pe podium care nu pot fi purtate în viața de zi cu zi. Balenciaga a lansat o colecție de pantofi sport care au un aspect foarte uzat.

De-a lungul timpului, Balenciaga a avut multe colecții de încălțăminte sport extrem de populare. Adidașii cu talpă înaltă sunt foarte cunoscuți și iubiți de multă lume. De data aceasta, ei au venit cu o noutate care nu impresionează pe multă lume. Modelul „Paris Sneaker” este pus la vânzare la un preț destul de mare pentru ceea ce oferă.

Ei au un aspect foarte uzat și se vând la prețul de 1.850 de dolari, adică 8.700  de lei. Tipul de încălțăminte este foarte atipic, având un aspect uzat și murdar. Imaginile cu noile creații s-au viralizat în mediul online și mulți internauți au avut câteva replici acide cu privire la aceștia.

Sursa foto: Social media

Doar 100 de perechi sunt disponibile pentru cumpărare

Compania a pus la vânzare doar 100 de perechi din noul model. Există și variante mai puțin deteriorate cu prețurile între 495 și 625 de dolari. Reprezentanții casei de modă au explicat că pantofii sport sunt făcuți să dureze, iar, dacă încălțămintea s-a uzat, nu trebuie să o aruncăm. Se poate purta mult timp cât la epuizarea lor completă, când materialul s-a rupt de tot.

Pam Boy este un jurnalist de fashion foarte cunoscut. Pe contul său de Instagram a comentat că reprezentanții de la Balenciaga au întors invers esența luxului. Prin acest model de încălțăminte, i0au făcut de iubitorii de lux să cumpere adidași cu un aspect murdar.

„Îi cumperi și îi păstrezi pentru totdeauna. Demna (directorul de creație al Balenciaga) îi va face pe cei care își pot permite articole de lux să cumpere adidași cu aspect „pre-uzat” pentru 1.450 euro. El întoarce complet cu susul în jos esența luxului.”, a scris Pam Boy.