Tot ce trebuie să știi despre acestă rasă de câine.

Tu și familia ta v-ați horătât să vă luați un animal de companie, mai exact un câine. Însă, sunteți indeciși în privința rasei acestuia. Așadar, dacă nu știi ce rasă să-ți cumperi, atunci rasa de câine Coton de Tulear ar putea fi cea mai potrivită pentru tine. Este un câine foarte jucăuș și iubăreț. Sigur copiii ăl vor adora. Iată cât costă un câine din această rasă. 

Te-ai hotărât să-ți cumperi un câine, însă ai dubii în privința rasei? Ei bine, câinele din rasa Coton de Tulear s-ar putea să fie alegerea perfectă pentru tine și familia ta, dar mai ales pentru copii. Iată cât costă un câine de acest gen, dar și tot ce trebuie să știi despre el.

social media

Prețul unui câine din rasa Coton de Tulear

Dacă te-ai hotărât să-ți iei acest câine, trebuie să știi că nu este ieftin. Așadar, va trebui să scoți bani frumoși din buzunar. Potrivit mai multor anunțuri de pe internet, prețul pe care trebuie să îl plătești pentru un blănos de acest fel pornește de la 1.500 de lei. Desigur, un câine din această rasă pură, poate ajunge chiar și până la 4.000 de lei. Desigur, acești cățeluși se pot găsi și prin intermediul adopției.

Tot ce trebuie să știi despre acest câine

Câinele din rasa Coton de Tulear este un câine de talie mică. Acesta are o înălțime de 20-30 de centimetri și o greutate de 4-7 kilograme. Are un nas mare și negru, cap ușor lat, iar ochii săi sunt de culoare închisă.

Blana acestui câine este destul de stufoasă, ușor ondulată și foarte moale. Este un câine extrem de activ, foarte jucăuș dar și deștept. Acest animal de companie încearcă mai mereu să-i facă pe plac stăpânului său și este extrem de iubitor.

Mai mult, acest câine nu suportă singurătatea. Așadar, nu este indicat să îl lași prea mult timp singur în casă. Copiii sigur îl vor adora!

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.