Prețurile din Turcia sunt relativ mai mici decât cele din România. Cu doar 10 euro, un bărbat aproape că și-a umplut coșul pentru cumpărături

În timp ce românii se plâng de prețurile exagerate ale produselor alimentare din supermaketurile de la noi din țară, în Turcia sunt mult mai ieftine. 

Pe social media a devenit viral un clip video în care un bărbat își procură dintr-un magazin alimentar mai multe produse. Este de-a dreptul ireal cât de multe chestii a putut cumpăra, plătind în jur de 10 euro.

Cu 10 euro îți umpli coșul de cumpărături în Turcia

Deși ți se pare ireal, acest lucru este o realitate. Cu o sumă minimă de doar 10 euro, din supermarketurile din Turcia te poți aproviziona cu 1 sticlă de suc Sprite, una de Fanta, o Cola și o sticlă de Lipton, 2 cutii de Springles, 2 ciocolate Milka, înghețată Magnum, cereale Nesquik și aproape un kilogram de banane. Toate aceste produse costă doar 10 euro.

@gotodidim What can you get with € 10 in Turkey #turkeytiktok #turkeyy #antalyaturkey #alanya #istanbull #istanbul🇹🇷 #istanbulll #bodrumgümbet #bodrum ♬ Sunroof – Nicky Youre & dazy

Comparativ cu țara noastră, cu această sumă modică abia dacă ai putea plăti jumătate din produsele enumerate mai sus. Acesta este unul dintre multele motive pentru care Turcia este una dintre cele mai vizitate și mai aprovizionate țări.

Cele mai comune curiozități despre Turcia

Nu degeaba este una dintre țările preferate ale turiștilor din întreaga lume. Pe lângă istoria și cultura care sunt absolut impresionante, această țară a devenit populară datorită plajelor minunate.

De asemenea, sistemul medical este printre cele mai revoluționate, motiv pentru care multe persoane se lasă pe mâna medicilor turci.

colaj substantial

Turcia are cel mai mare număr de consumatori de ceai. Este unul dintre obiceiurile lor. Zilnic, peste 96% din locuitori consumă cel puțin o ceașcă de ceai. Astfel, s-a estimat că turcii consumă anual aproximativ 3 kg de ceai de persoană.

Wrestling-ul cu ulei este sportul lor național. Înainte de orice luptă cu adversarul, participanții se ung cu ulei de măsline.

colaj substantial

Turcii au fost primul popor care a introdus cafeaua în Europa. Ei au fost cei care le-au prezentat europenilor această băutură consumată în întreaga lume, încă din secolul al XVI-lea.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!