Ești curios ce mai poți cumpăra în ziua de azi cu 100 de lei. Iată ce îți poți achiziționa din Lidl, contra acestor bani

În ziua de astăzi, cu 100 de lei abia mai poți plăti o factură sau abia mai poți umple un sfert din rezervorul mașinii. Mai mult, abia dacă reușești să cumperi câteva alimente de bază. Iată ce s-a regăsit în coșul de cumpărături al unui internaut care a cumpărat produse de 100 de lei din Lidl! 

Alimentele pe care le poți cumpăra din Lidl cu 100 de lei

Internautul a făcut dovada pe TikTok printr-un video pe care l-a publicat. Acesta a vrut să le demonstreze oamenilor că în zilele noastre, nu mai cumperi mare lucru cu 100 de lei. Ba mai mult, dacă de obicei toată lumea laudă Lidl ca și prețuri, de data aceasta se pare că și aceștia le-au mai scumpit puțin. Totuși nu ne putem plânge atât de tare, căci au încăput să zicem câteva alimente care aranjează o masă pentru câteva zile.

Așadar, de cei 100 de lei, omul a cumpărat un bax de cârnăciori, o caserolă de pulpe de pui, o găletușă de smântână de un kg, o pungă de sărățele. Lista a continuat cu o cutie de snacksuri, 4 baxuri de lapte pentru cafea, o pungă de lapte pentru cafea, o sticlă de lenor, o cutie de margarină și un bax de crenvurști. Omul nu a uitat nici de pachetul de biscuiți, o pungă de miezuri de semințe de floarea soarelui, un baton de brânză topită, 2 eugenii și o cutie de icre de pește.

@catasistefi ce am cumpărat cu 100 ron.#5pasidebine #foryou #fyp #viral #fypage #cumparaturilidl ♬ sunet original – Cata si Stefi

„Milionul nu mai are nicio valoare”

Acesta spune că a mers pe cele mai ieftine variante din supermarket și că totuși „milionul nu mai are nicio valoare”. Nemulțumit de ceea ce mai poți cumpăra în ziua de astăzi cu 100 de lei, acesta a ținut să împărtășească totul cu ceilalți internauții de pe TikTok. Comentariile s-au lăsat „greu”, căci toată lumea a fost de părere că produsele ar fi costat mult mai mult. Omul s-a repetat, însă că a ales cele mai ieftine produse din gama mezelurilor, a detergenților și a celorlalte alimente.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.