Foarte mulți români ajung să își petreacă vacanțele în Bali. În acest caz, cu siguranță cei care au vizitat această insulă a Indoneziei au observat în supermarketuri cel puțin o parte din alimtentele care sunt enumerate într-o listă de mai jos.

Dacă până acum nu ai auzit de ouă verzi de mentă sau chili de culoare violet, asta vei regăsi pe rafturile supermarketurilor din Bali. Deși poate părea de necrezut, este realitatea. Balinezii obișnuiesc să consume aproape zilnic o mare parte din astfel de alimente. Ceea ce pentru noi, românii, poate părea ceva ciudat, pentru ei este normalitatea. Mai jos vei regăsi o listă cu principalele cele mai ciudate alimente din Bali. Tu ai încerca astfel de lucruri?

Iată care sunt cele mai ciudate alimente care se regăsesc pe rafturile supermarketurilor din Bali

Pepenele verde care este, de fapt, galben. Desi noi suntem obișnuiți cu pepenele de culoare roșie, în Bali îl veți găsi și în culoarea galben.

Ouăle verzi de mentă fac furori printre locuitori și sunt regăsite în toate magazinele mari și mici. Desigur, poat părea cele mai ciudate ouă, însă în Bali se cosumă la scară mare, așa cum noi obișnuim să consumăm cel mai des ouă de găină.

@aagnesefontana Italian reaction to weird things in Balinese supermarkets 🤌🏼😂 #bali #baliindonesia #balitravel ♬ Che La Luna – Louis Prima

Ardei chili de culoare mov. Aceștia se numără printre cele mai interesante alimente ce pot fi regăsite în Bali.

Aloe Vera este una dintre cele mai sănătoase plante, care poate face minuni pentru organism. În Bali, frunzele acestei plante se regăsesc vândute individual. Astfel, cei care utilizează gelul acestei plante o pot găsi foarte ușor, atunci când au nevoie.

Zucchini imenși de culoare galbenă. Dimensiunea lor este relative mare, comparativ cu cei pe care îi regăsim pe rafturile supermarketurilor din România. Și culoarea pe care o au este una puternică și neobișnuită, însă pentru locuitorii din Bali nu este nimic ieșit din comun.