Uneori, din cauza mai multor factori precum alimentația, stresul din viața noastră, de exemplu, visele noastre nu sunt cele mai bune pe care ne-am dori să le avem. 

Dar fiecare vis are un sens ! Și uneori, situația de disperare care o generează în noi are un răspuns în viața noastră pe care creierul nostru încearcă să ni-l comunice prin intermediul visului. De fapt, visele sunt reprezentarea subconștientă a dorințelor, și sentimentelor noastre din viața reală. Creierul tău folosește situații și imagini care simbolizează starea ta reală de spirit și asta se întâmplă atunci când visezi că ești împușcat .

A visa că ești împușcat este mai des întâlnit decât ai putea crede. Mulți oameni se trezesc copleșiți de coșmarul că au fost împușcați. Uneori, ești în mijlocul unui conflict care se termină cu împușcături, dar alteori, asta se întâmplă brusc, fără niciun motiv aparent. Uneori ajungi chiar să simți gloanțele străpungându-ți corpul. Deci, ce înseamnă să visezi să fii împușcat?

Sursa: Social media

Semnificația visului

Nu vă faceți griji: acest vis tulburător nu este o premoniție. Viața ta nu este în pericol. Dacă îți depășești teama inițială și analizezi detaliile visului, vei descoperi un mesaj foarte util.

Există multe variante ale acestui tip de vis și există semnificații surprinzătoare și revelatoare care te vor ajuta să faci față eșecurilor actuale. În general, ar trebui să vă amintiți că a visa că ești împușcat nu este un semn rău. Ba din contră! Te încurajează să devii mai puternic.

Să visezi că ești împușcat este un mesaj revelator care reprezintă un sentiment de vulnerabilitate și fragilitate. Este practic un punct de plecare pentru a depăși anumite complexe și limitări și pentru a deveni mai puternic și mai încrezător.

Când ești împușcat de multe ori, dar nu mori, trebuie să îți reconsideri felul în care  faci față problemelor. Acest vis sugerează că grijile tale sunt exagerate și că poți face față cu ușurință acestor eșecuri.