Instagram este locul în care să arăți cele mai bune părți din viața ta. Deci, ce înseamnă atunci când persoana cu care ești într-o relație nu face demersul? Cum îi spui cuiva: „Nu postezi niciodată despre mine? Ce-i cu asta?” fără să sune impunător sau nesigur. Postarea despre partenerul tău pe rețelele de socializare este un mare pas, deoarece toată lumea află.

Ce înseamnă, de fapt, atunci când un bărbat nu se afișează cu iubita pe rețelele de socializare

Când un bărbat nu vrea să se afișeze cu iubita, în mintea tuturor apare un steag roșu. Femeile sunt precum un SRI neplătit. Bănuiesc imediat că iubiții vor să ascundă relația de lume. Potrivit Centrului de Cercetare Pew, 45% dintre utilizatorii de internet cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani în relații serioase spun că internetul a avut un impact asupra relației lor.

Și chiar dacă starea relației Facebook este moartă, mulți folosesc Instagram ca un marker de stare neoficial. După cum a scris Taylor Lorenz pentru Medium oficializarea relației pe Instagram este astfel.

Arată de obicei ca o fotografie „ocazională, dar drăguță” a ta și a partenerului tău semnificativ. Este de multe ori asociată cu o serie de emoji cu inimioare. Deci, dacă nu ai atins niciodată această etapă, se poate simți că relația nu este reală. Ca și cum tu nu faci parte din viața lor și ei nu fac parte din viața ta.

Ce înseamnă, de fapt, atunci când un bărbat nu se afișează cu iubita pe rețelele de socializare. Ce spun specialiștii
Pixabay

Care este părerea specialiștilor

„Bărbaților și femeilor li se arată în mod constant imagini despre cum arată relația „ideală”, iar acest lucru poate pune o mare presiune asupra relațiilor care nu se ridică la standardele ridicole stabilite de cuplurile de celebrități”, spune Jonathan Bennett, expert în relații, antrenor de viață și consilier certificat în Columbus, Ohio.

Acest lucru le dă multora o mentalitate „iarba este mai verde”, în care nu doar se întreabă dacă există cineva mai bun pentru ei, ci de fapt „văd” opțiuni mai bune. O mare parte din modul în care exprimăm (sau nu exprimăm) relațiile noastre pe rețelele sociale spune multe despre statutul lor.

Dacă nu ești o persoană care folosește des rețelele sociale, atunci nu este de mirare că ai doar câteva poze cu iubita. Dar dacă ești cineva care postează în mod obișnuit și nu prea te afișezi spre deloc cu partenerul tău semnificativ, poate însemna unul din două lucruri, potrivit experților.

Bennett spune că lipsa ta de concentrare asupra relației tale ar putea însemna că ți-e rușine cu ea și pur și simplu nu o prețuiești la fel de mult ca alte aspecte ale vieții tale. Bărbații de multe ori au o reținere în a pune poze cu iubitele pentru că vor validarea și a altor femei.

„Toți facem poze din viața noastră și vrem să împărtășim bucuriile și plăcerile cu oamenii la care ținem. Așa că găsiți un echilibru confortabil între voi doi”, explică Greer.