Majoritatea oamenilor sunt surprinși să descopere că Universul este extrem de prezent în viața noastră și iese la iveală chiar și în cele mai banale detalii. În fiecare moment, ne putem acorda îndrumarea, înțelepciunea și iubirea Divinului dacă suntem deschiși și receptivi. Nici măcar nu trebuie să fii religios sau spiritual pentru a înțelege ce comunică Universul cu tine.

De fapt, uneori este mai bine să nu ai idei sau convingeri despre cum „ar trebui” să comunice Universul cu tine. Mulți oameni cred că Divinul vorbește doar prin evenimente uimitoare, miraculoase, eterice și, din păcate, acest lucru blochează fluxul de comunicare. Adevărul este că Divinul este la fel de prezent în viața de zi cu zi ca și în momentele „speciale”. Universul trimite mesaje peste tot.

Cum te poate contacta Universul?

1. Apar întârzieri neașteptate

De exemplu, s-ar putea să rămâneți blocat în trafic, să pierdeți trenul, să descoperiți că biletele de avion sunt rezervate sau să descoperiți că apare un eveniment spontan care vă strica planurile.

2. Ai o senzație de neliniște în stomac

S-ar putea să simți un sentiment de greață sau rău în interiorul tău. Este posibil ca acest sentiment negativ să nu dispară, indiferent de gândurile pe care le ai sau de planurile pe care le faci.

3. Continui să pierzi lucruri

Fie ți s-a furat ceva, fie ai greșit lucrurile. Șocul temporar de a pierde ceva te trezește.

4. Intri în lupte frecvente

Argumentele înflăcărate și dezacordurile stupide continuă să apară în mod constant. Aceste argumente pot fi cu cei dragi sau cu străini întâmplători.

Ce înseamnă când toate lucrurile din jurul tău se sparg. Semne de avertizare din partea Universului
Pixabay

5. Nu poți dormi corect

Nu te poți opri din gândire și asta te împiedică să adormi. S-ar putea să ai un singur gând care continuă să se învârtească în jurul minții tale sau un scenariu înfricoșător care s-ar putea juca din nou și din nou.

6. Continui sa te imbolnavesti

Boala pare să te împiedice să faci ceea ce vrei să faci. Este posibil să aveți dureri de cap cronice, migrene, răceli sau alte forme de boală care vă cer să încetiniți.

7. Ești mai stângace decât de obicei

S-ar putea să continuați să vă înțepați degetul de la picior, să vă loviți cu cotul, să vă împiedicați, să scăpați lucruri etc.

8. Spaima sau anxietatea te cuprinde

Un sentiment inexplicabil de teamă sau anxietate pare să te urmărească oriunde te duci, de parcă „ceva cu adevărat rău” s-ar întâmpla.