Apa este simbolul curăției, al vieții și al renașterii. Cu siguranță toată lumea știe că viața noastră este indispensabilă pe pământ fără acest element. Dacă în știință apa are legătură cu puritatea, atunci când vine vorba de lumea visului, lucrurile se schimbă radical.

Apa în vis, semn al morții?

În mod sigur, cel puțin odată ai experimentat în vis căderea în gol sau traversarea unei ape. Se pare că acestea sunt două dintre cele mai comune vise pe care oamenii le au. Nu întotdeauna însă acestea sunt percepute ca fiind de bun augur.

Se spune că apa în vis, în linii mari, ar fi cu siguranță un semn al schimbării care te așteaptă.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Interpretarea poate fi aprofundată dacă ne referim la diferitele contexte în care putem visa apa.

Apa limpede, aduce pacea și liniștea în prezentul tău

Atunci când te visezi încercând să traversezi o apă limpede, conștiința ta are un rol important în derularea acestor imagini. Mai concret, aceasta îți dictează că ar trebui să pășești cu curaj spre o nouă etapă a dezvoltării tale ca persoană. De altfel, este posibil ca în viața de zi cu zi, teama să îți inhibe această dorință.

Apa învolburată, prevestește un moment crucial al vieții tale

Dacă îți apare în vis apa învolburată ar trebui să te pregătești emoțional pentru un moment deloc plăcut în viața ta. De cele mai multe ori acest vis este asociat cu suferință, certuri, dezamăgiri sau chiar decesul cuiva apropiat.

Visezi că te lupți cu valurile

Dacă te vezi în vis încercând să te lupți cu valurile, iar acest lucru pare că îți este imposibil, totul are legătură cu percepțiile tale despre viață. Se pare că în timpul somnului REM, creierul tău rămâne activ, experimentând senzații de teamă legate de prezent, viitor, relații, carieră.

Dacă reușești să izbutești în fața valurilor, acesta poate fi un semn că lucrurile se vor așeza în viața ta.