Ai avut un astfel de vis și ai crezut că te vei bucura de vești bune? Exclus! Specialiștii în interpretarea viselor vin, de fapt, cu o explicație negativă în această privință. Iată despre ce este vorba și ce trebuie neapărat să afli

Sunteți curioși să aflați ce înseamnă atunci când visați un buchet de mireasă la nuntă? Ei bine, există explicația specialiștilor care îți va da de-a dreptul, fiori. Dacă te numeri printre cei care au visat măcar o dată că au prins un buchet de mireasă la o nuntă, atunci află că nu e semn bun.

Cea mai bună carte de interpretare a viselor vă dezvăluie ce semnificație are un astfel de vis, conform specialiștilor. Se pare că atunci când visezi că prinzi un buchet de mireasă, nu înseamnă că te și măriți, așa cum se spune în viața reală. Ci mai degrabă, vestește un semn rău.

Ce semnifică în vis un buchet de flori de mireasă pe care îl prinzi

Acest lucru nu vă aduce un semn bun sau o întâmplare pozitivă. Se pare că dacă aveți un astfel de vis, veți primi vești proaste. Mai exact, o pierdere de bani pe care i-ați așteptat mult timp sau o persoană care a așteptat să se răzbune pe voi. Deși, uneori un astfel de vis prezice că veți petrece multe momente plăcute în compania unei persoane și veți obține o mare plăcere din partea ei, de cele mai multe ori se întâmplă exact contrariul, așa cum v-am menționat mai sus. Trebuie să mai luați în calcul și pierderea unei persoane dragi sau o ruină pe plan sentimental.

Ce înseamnă atunci când visezi că prinzi un buchet de mireasă la nuntă. Explicația care îți va da fiori
pixabay.com

Ce înseamnă atunci când visezi o mireasă

Atunci când visezi o mireasă, acest lucru poate avea previziuni înșelătoare în privința dorințelor voastre. Chiar dacă v-ați gândit la un astfel de vis în sensul în care ați putea deveni mireasă, trebuie să știți că nu este deloc așa. Mai mult, acesta prevestește o ceartă în cuplu sau o infidelitate din partea unuia dintre parteneri. Nu este exclus și faptul că ați putea să vă faceți dușmani noi, luându-vă în calcul unul dintre prieteni.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.