De multe ori, visele spun multe despre noi înșine, despre refulările noastre, dar și despre trăirile interioare pe care, în timpul zilei, le dăm uitării. Dacă și ție ți s-a întâmplat să visezi că te rătăcești, noi îți oferim răspunsurile de care ai atâta nevoie

Din cele mai vechi timpuri, filosofii au încercat să interpreteze visele în varianta lor și să caute răspunsuri pentru lucrurile pe care le simțim, le vedem și le auzim, atunci când dormim. Dacă ți s-a întâmplat măcar o dată să visezi că te rătăcești în vis, noi venim cu răspunsurile care s-ar putea să te surprindă sau să îți liniștească trăirile interioare.

Ce înseamnă, de fapt, atunci când te rătăcești în vis

Așa cum vă spuneam, visele reflectă realitatea din viața noastră și pun accent pe trăirile noastre interioare. Mai exact, visele capătă forma propriilor noastre experiențe de viață, fie ele plăcute sau mai puțin plăcute. Rătăcirea în vis poate avea mai multe conotații, dar și mai multe explicații. Cea mai relevantă dintre ele se leagă de faptul că, în curând, vei fi nevoit să iei câteva decizii importante, pe care trebuie să te concentrezi foarte bine.

Dacă simți frică și epuizare în visul tău în care te-ai rătăcit, acest lucru îți poate diminua rațiunea și te poate face să te simți în pericol. Nu este cazul! Pe măsură ce analizezi situația îți vei da seama că această rătăcire este, de fapt, una benefică.

 Ce înseamnă atunci când te rătăcești în vis. La ce aspect din viața ta trebuie să fii atent!
pixabay.com

Și că nu are nicidecum legătură cu o posibilă rătăcire în viața reală. Rătăcirea în vis mai poate semnifica faptul că treci printr-o perioadă mai dificilă pe care nu ai anticipat-o. Iar în acest sens numai tu poți să schimbi firul poveștii. Așa cum bine știm cu toții, să fii pozitiv înseamnă că ești capabil să rezolvi deja 50% din problema cu care te confrunți.

Ce semnificație mai poate avea rătăcirea în vis

Din punct de vedere profesional, atunci când visezi că te-ai rătăcit semnifică faptul că poate nu ești în locul potrivit. Poate locul de muncă la care activezi nu este pentru tine și nu este ceea ce ți-ai dorit. Însă și aici intervine puterea omului de a trece la un alt nivel, atunci când consideră că ceea ce trăiește nu i se potrivește deloc.
Rătăcirea în vis este, de fapt, căutarea de sine. Iar atunci când reușim să ne regăsim pe noi înșine, orice problemă de orice fel poate fi rezolvată.

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.