Suntem în plin sezon de vară, iar toate doamnele și domnișoarele vor să aibă un bronz perfect. Iată care sunt cele mai bune și mai sănătoase uleiuri pe care le-ați putea folosi la plajă, pentru a obține un bronz uniform și cu un aspect cât mai închis la culoare, în stil brazilian. 

Toate femeile își doresc un corp cât mai aproape de perfecțiune, mai ales în această perioadă. Totuși, puține persoane reușesc să îl obțină, cu atât mai mult să mențină un bronz ideal. Însă, există câteva uleiuri care îți vin în ajutor și care cu siguranță nu te vor dezamăgi.

Cele mai eficiente uleiuri și cum să le folosești

Specialiștii le recomandă doamnelor și domnișoarelor să utilizeze numai uleiuri naturale pentru o zi pe care o petrec la plajă. Chiar dacă folosesc unt de cacao sau ulei de argan ori măsline, cert este că sexul frumos face orice compromis pentru ca pielea să capete nuanță ciocolatie și uniformă.

Uleiul de măsline și uleiul de morcov sunt doar câteva dintre uleiurile folosite pentru a obține un bronz de invidiat. Dacă până acum te-ai bucurat de efectele nemaipomenite ale uleiului de măsline pentru ten, ei bine, este momentul să îl folosești și la plajă.

Ce fel de ulei trebuie să folosești, dacă vrei să te bronzezi rapid. Toate femeile trebuie să știe asta!
Uleiuri esențiale

Cu toate că poate pare de necrezut, uleiul de morcovi are un factor de protecție destul de ridicat, de 38-40. Acesta întărește bariera protectoare a pielii, lăsând-o extrem de fină la atingere și protejată de razele solare. Un alt ulei de care puține persoane știu este uleiul din semințe de mure/zmeur. Acesta are un factor de protecție între 28-50. Este ideal pentru păr și piele sensibilă. Este bogat în vitamina E și are proprietăți de vindecare și refacere a pielii.

Untul de shea este printre cele mai cunoscute soluții naturale de bronz. Are un efect de numai 6-10, dar este util mai ales pentru femeile care au un pigment închis al pielii. De asemenea, untul de shea poate fi utilizat ca o soluție de calmare a pielii, după expunerea la soare.