Pentru a oferi jucătorilor experiențe cât mai plăcute la cazino și alte jocuri de noroc online, operatorii licențiați în România integrează permanent pe platforme (desktop și aplicațiile mobile) noi facilități cu privire la diverse aspecte, inclusiv pe partea de plăți.

În acest moment, publicat adult pasionat de astfel de forme de divertisment pe internet are la dispoziție numeroase metode prin care poate depune și retrage bani. Deși cardurile de debit ar putea părea cea mai la îndemână variantă, o parte dintre utilizatori preferă să depună cash – din diverse motive.

Una dintre cele mai noi și mai apreciate metode de alimentare cont pentru sloturi online și alte jocuri de profil este Okto.Cash. Sistemul este prezentat drept a fi cel mai rapid mod de încărcare online a contului cu cash în timp real. Pe scurt, alimentezi cash contul de cazino online sau pariuri online, direct dintr-o locație fizică, fără a asocia datele unui card bancar sau cele ale unui portofel electronic.

În ce locații poți depune bani pentru cazino online prin Okto.Cash

Există peste 24.000 de locații partenere sistemului Okto.Cash, astfel că probabil vei găsi rapid o variantă, în special în orașe. Pe website-ul oficial se poate naviga pe o hartă virtuală unde sunt afișate locațiile active. De asemenea, trebuie să te asiguri că operatorul de jocuri de noroc online pe care îl preferi acceptă această metodă de plată inovativă. Conform celor de la Okto.Cash, rețeaua de parteneri offline unde se pot face depunerile de numerar este în continuă expansiune.

Cum se face, pas cu pas, o depunere cash

Sistemul este ușor și rapid, conceput în același timp pentru maximă siguranță a banilor depuși, fără posibilitatea de rătăci vreun cod și de a nu avea acces la sume. Astfel, mai întâi, trebuie să selectezi Okto.Cash ca metodă de plată pe platforma cazinoului online / agenției de pariuri, selectând de asemenea valoarea creditului pe care dorești să îl adaugi pe contul de joc. Se generează un cod de bare QR/GS1/Paycode cu care mergi într-o locație din cele găsite pe harta cu parteneri Okto.Cash. Acolo, codul este scanat, iar imediat ce faci plata în numerar, banii vor apărea disponibili în contul tău de client la online casino sau pariuri sportive, pentru a-i utiliza așa cum dorești.

Avantaje la folosirea acestei metode de depunere

Așa cum am menționat anterior, marele avantaj se referă la posibilitatea de a folosi bani cash pentru depunere instant, în maximă siguranță. În funcție de cum preferi să abordezi plățile online, poate nu vrei să-ți expui datele cardului prea des pe internet, chiar și prin sisteme securizate puse la dispoziție de operatori. De asemenea, poate nu ai un card disponibil sau nu vrei să te complici cu depunerea de cash pe card urmată de transferul efectiv.

În plus, nu plătești niciun comision – nici către bănci, nici către administratorul sistemului, nici către operatorul de jocuri de noroc. Acesta din urmă suportă toate costurile depunerii pentru clienții săi.

Dacă ai folosi un portofel electronic sau un card bancar special pentru plăți online la jocuri de noroc, poate ai avea de plătit nu neapărat comisioane directe, ci posibil diverse taxe de administrare, lunare sau anuale.

Orice cost determinat de transfer este așadar exclus: câți bani cash depui prin Okto.Cash, atâți bani se vor credita pe contul tău de jucător. Vei putea folosi imediat sumele la păcănele online, jocuri de cazino cu dealer live sau alte atracții de divertisment din categoria jocurilor de noroc, conform ofertei și politicilor operatorilor. Sistemul de tranzacții offline cu numerar este instalat pe site-ul online și în aplicația mobilă a partenerilor de jocuri de noroc, făcând misiunea depunerilor extrem de simplă pentru orice utilizator.

Jocul responsabil, în centrul atenției

Folosirea banilor cash pentru jocuri de noroc poate funcționa și ca formă suplimentară de activare a responsabilității pentru unii jucători. Dacă banii existenți pe carduri sunt percepuți ca fiind deja în formă virtuală, banii sunt formă de numerar au o valoare percepută în mod fizic, mai aproape de realitate. Așa cum subliniază și operatorii, jocurile de cazino online și orice alte jocuri de noroc reprezintă experiențe plăcute de divertisment doar atât timp cât sunt abordate în mod echilibrat și responsabil.