Kate Middleton este un exemplu de eleganță și rafinament pentru doamnele din întreaga lume. Ducesa de Cambridge călătorește foarte mult alături de soțul ei, prințul William și mereu arată impecabil. Aceasta are mereu o poșetă în care ține câteva lucruri esențiale. 

Gențile sau clutch-urile nu lipsesc din stilizarea ținutei lui Kate Middleton. Marcia Moody, autoarea biografiei ducesei a anunțat articolele care nu lipsesc niciodată din poșeta sa. Lucrurile sunt foarte practice și utile pentru aceasta.

În fiecare geantă a ducesei există aceste lucruri, indiferent unde merge. Este vorba despre o oglindă compactă pentru a-și verifica machiajul, hârtie absorbantă pentru a îndepărta excesul de strălucire și o batista. Ultimul obiect, batista este foarte utilă în caz că unul dintre copii se murdăresc sau au nevoie sa își șteargă nasul.

Printre obiectele esențiale ale ducesei nu se numără și smartphone-ul, care, pentru mulți, este indispensabil. Acest lucru a fost remarcat de fostul editor Vogue, Alexandra Schulman. Kate Middleton a avut parte de o ședință foto pentru a fi pe coperta revistei în anul 2016. Cât se aflau în studioul foto, toată lumea își verifica telefonul, în timp ce ducesa nici nu l-a scos din poșetă. Aceasta respectă normele regale, indiferent dacă se află sau nu la un eveniment important.