Cadourile de Moș Nicolae nu trebue cumpărate din impuls, ci cu mare atenție.

Urmează Moș Nicolae, iar fofota și agitația din magazine sunt la ele acasă. Indiferent că faci cumpărăturile online sau preferi să alergi fizic după ele în magazine, trebuie să ții cont de anumite aspecte. Nu toate lucrurile care îți atrag atenția sunt perfecte pentru a fi dăruite. Unde mai pui că unele dintre ele aduc și ghinion?!

Moș Nicolae este sărbătoarea care dă startul cadourilor în luna decembrie. Deși, poate părea ușor să-i surprinzi pe cei dragi, ei bine, nu orice cadou este potrivit. Există multe ghiduri care îți arată ce și cum trebuie să cumperi pentru a nu o da în bară. Însă, de Moș Nicolae, un lucru este sigur. Trebuie să eviți cadourile sau micile atenții care aduc ghinion!

Dacă ghetuțele au fost deja pregătite și lustruite, atunci în ele sigur nu se vor afla cadourile de pe lista de mai jos. Fie că vorbim de cadouri conform tradiției de Moș Nicolae, fie că vorbim de cadourile pentru cei care își serbează ziua de nume.

Ce cadouri să nu faci, niciodată, de Moș Nicolae. Toate aduc mare ghinion
Doctorul Zilei

Cadourie „interzise” de Moș Nicolae

Când vine vorba de doamne și domnișoare, trebuie evitate două dintre lucrurile care le plac cel mai mult. Și anume, machiajele și bijuteriile. Din categoria bijuteriilor, se pare că margelele sunt cele mai nerecomandate spre a fi făcute cadou. Se spune că acestea aduc mare ghinion, așa că mai bine să le evitați.

Nici în cazul domnilor treaba nu este mai simplă. Dacă v-ați gândit să vă surprindeți partenerul sau un apropiat cu un articol vestimentar, nu totul este recomandat. De preferat, cravatele și fularele trebuie evitate cu orice preț. Se spune că aduc ghinion celui care le poartă, așa că mai bine vă orientați spre altceva.

Tot pe lista cadourilor „interzise” se află și portofelele, pușculițele sau valizele, mai ales dacă sunt oferite goale. Dacă vreți, totuși, să dăruiți astfel de obiecte, recomandat ar fi să puneți ceva în ele, chiar și simbolic. De asemenea, nici batistele sau oglinzile nu trebuie oferite de Moș Nicolae.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.