Dan Șucu, unul din investitorii de la „Imperiul Leilor”, a intrat în afaceri în anul 1993. În momentul de față, afaceristul are peste 2300 de angajați. Ce avere are acesta, de fapt.

Dan Șucu, în anul 1993, a intrat în afaceri cu brandul Mobexpert. Mobexpert este unul dintre  cei mai mari retaileri de mobilă de la noi din țară. La momentul actual, Dan Șucu are peste 2300 de angajați, 8 fabrici și 26 de magazine deschise în țară.

social media

Ce avere are afaceristul Dan Șucu

Afaceristul a spus că este foarte încântat de formatul emisiunii și a investit, până în momentul de față, în jur de trei milioane de euro. Averea acestuia este estimată între 120 și 125 de milioane de euro. Investițiile pe care „leii” le fac în cadrul emisiunii sunt total adevărate, iar credibilitatea este extrem de importantă.

„Când am acceptat, cei de la ProTV, colegii mei, mi-au spus că se aşteaptă, ca un gentleman’s agreement, să fie măcar 300.000 de euro de investiţie în diferite afaceri. Eu am spus ok, dar am ajuns pe la trei milioane cu totul. Există şi o condiţie. Credibilitatea noastră şi a emisiunii este ceea ce se numeşte follow up. Aceste investiţii sunt pe bune. Toată lumea trebuie să vadă şi să ştie că totul este real.

Mă aştept ca aceste investiţii pe care ni le-am asumat să se facă urmărirea lor şi să arate tuturor că emisiunea e pe bune. Le-am spus tuturor prietenilor mei clar. Nu exista nimic de acolo care sa nu fie real. Mă aştept ca aceste investiții pe care le-am făcut să aducă un plus. Sunt pe bune toate investițiile. M-am săturat că m-au întrebat toți prietenii dacă sunt pe bune. Sunt pe bune. Să fie clar”, a explicat Dan Șucu.

Părerile despre Dan Șucu au împărțit telespectatorii emisiunii în două tabere. Unii sunt de părere că Dan Șucu este unul dintre „leii” care sunt cel mai greu de convins. Însă, o mare parte din oameni sunt de părere că el este printre cei mai indulgenți jurați din cadrul emisiunii.